- Djur har också känslor

                            
   
                                                                Bildkälla: Google

Soho med handen på hjärtat..
Det gör verkligen ont att läsa eller höra sånt här. Om varför ska våra djur behöva bli, utkastade, lämnade hos tex Djurens vänner osv pga att man kanske tröttnat eller skaffar ett annat djur som inte kommer överrens med djuret som bodde där först. Hade jag bott i ett hus en mini bit ute på landet så hade jag tagit emot djuren som ingen annan vill ha och hjälpa dom på tassarna i gen.
Vissa människor tänker verkligen inte på att djuren också har känslor. Jag skulle aldrig i hela livet kunna göra så med min katt! Det är inte ens en okej tanke på långa vägar. Läste precis på min FB att en skulle lämna sin katt på Djurens vänner och blev något irriterad över detta.

Tips!
- Testa om tex katten skulle trivas med den hundrasen du tänkt skaffa genom att låta katten träffa en kompis/föräldrars eller någon annans  hund innan. Så slipper någon bli utslängd eller lämnad på något ställe.
- Tänk hellre hundra gånger än femtio om det verkligen är katt du ska skaffa exakt nu eller vänta lite och skaffa hund senare i livet. Det är myckt trevligare för alla!!

XOXO

Kommentarer
Mathilde säger:

Tycker oxå det är tråkigt och jag fattar inte hur man kan göra så.. Tyvärr har jag inte råd eller plats till några djur alls annars hade jag hjärna tagit emot.. =D

Bra inlägg, ha en bra helg. =D

2013-01-11 | 11:30:27
Bloggadress: http://carmenmathilde.blogg.se
Agnes Eriksson säger:

Detsamma. Jadå, en hel del. Själv då? Kram

2013-01-11 | 14:11:56
Bloggadress: http://www.agneseriksson.blogg.se
Linnéa säger:

Tackar o trevlig helg till dig med <3
Min helg är faktiskt oplanerad ännu - vi får se. Själv?
Kram

2013-01-11 | 14:46:23
Bloggadress: http://linnealiebig.blogg.se
Fanny säger:

Sv; Tack dsm! Ja, det är dans prov på söndag så det blir nog kul. Händer det nått spännande under din helg? :)

2013-01-11 | 17:11:48
Bloggadress: http://fannystahl.blogg.se
Bysisters säger:

Sv: Vet inte riktigt vad ja ska göra i helgen, vad ska du göra då?<3

Fin blogg!

2013-01-11 | 20:05:41
Bloggadress: http://bysisters.se
Evelina säger:

Håller verkligen med dig!

Vi fick min mammas katt för att han var elak mot henne. Han var elak mot alla men det handlade bara om att han inte hade sällskap där. Han blev nämligen utslängd i skogen och innan det har han alltid bott med sin kattkompis (som han blev utslängd ihop med)... Räven tog hans kattkompis och han bodde själv i skogen i 6 månader under förra vintern, stackarn :( Sen hämtade mamma honom men han var som sagt elak mot henne och alla runt omkring så vi bestämde att han skulle få bo här(tills vi hittade ett nytt hem) där han kan gå ut om han vill (han hade varit innekatt i hela hans liv) och dessutom är vi hemma mycket mer än mamma så han har mer sällskap :) vi hade en hund då(nu har vi två) och han hade aldrig träffat en hund förut. han var lite osäker i början men det släppte fort och numera leker han med den nya valpen vi har och ligger och sover tillsammans med båda hundarna. Allt han behövde var lite sällskap och det dög så bra med hundarna :) Nu är han knappt elak mot nån längre så han får stanna här förevigt :)

2013-01-11 | 21:26:22
Bloggadress: http://lyricas.blogg.se
Mira Holgersson säger:

- ikväll har jag vart med min bästa vän, vad har du gjort då? :)

2013-01-12 | 00:08:28
Bloggadress: http://miraaholgersson.blogg.se
Nelly säger:

Ha en bra lördag!
kraaam:)

2013-01-12 | 12:10:43
Bloggadress: http://nellystigh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback