Veckans filmer

   

Bachelorette: Av mig får filmen 4 stjärnor av 10.

Chalet Girl: Av mig får filmen 5 stjärnor av 10.
 
The Smurfs: Av mig får filmen 7 stjärnor av 10

Lola Versus: Av mig får filmen 6 stjärnor av 10

Black Beauty: Av mig får filmen 9 stjärnor av 10

Surf School: Av mig får filmen 3 stjärnor av 10

Were Wolf: Av mig får filmen 8½ stjärnor av 10

7th Heaven: Av mig får serien 10 stjärnor av 10

The Mentalis: Av mig får serien 10 stjärnor av 10 

                                              Hur många stjärnor får dom från dig?

XOXO

- The pink lady

                                  
                                   Hoodie: Cubus     |    Mjukisar: Cubus    |    Linne: Vero Moda

Soho peepz!
Yaho för spegeln som jag köpte i går i stan efter bion 23:20 hehehe, göra affärer mitt i natten kan man med göra, ganska knasigt men ändå. Det är en speciell spegel som man kan hänga på dörrar osv. En spegel man kan hänga upp helt enkelt ;)
Och filmen This is 40. Var inte 100% bra lite för mycket bråk i förhållandet på filmen, så rekommenderas inte att slösa 210kr på bio, ladda ner den istället är mitt tips.

XOXO

- Påskafton 2013

                        
 
Soho peepz.
Har ni fått något påskägg idag? Själv fick man pengar & sålde min mini laptop igår så gick och shoppade på vero moda & lite på cubus idag. Väldigt långa köer & mensvärk hehehe!
Denna påsk firas inte något speciellt, ska tända ett ljus för farfar och morfar som gick bort 2003 & 2011 på påskafton. Förutom det blir det middag ute på en kinakrog & bio på det, This is 40.  :)
 
XOXO

- Ny design

          

Soho peepz.
Kände att det var dags för en ny makeover på bloggen denna långfredagen, påbörjade med den igår på skärtorsdagen så detta är väl påskägget till min blogg iallafall.
Här i denna stad blir det nog aldrig vår kan man tro då det precis börjat snöa igen. Kanske var smart av mig att beställa den där pälsmössan från modehus.nu i går. I kväll blir det eventuellt krogen med två kompisar ^^

XOXO

- Päls mössa

              

Godmorgon.
Har precis beställt en pälsmössa, en liknande denna på bilden ovanför texten från Modehus.nu. Dock tog jag den sista från lagret så förtillfälle är dom nog slutsålda. (;
Om en stund ska jag åka till skolan och ha en tenta sen ska jag feta mig lite med något gott för efter påsk, den 1 April så får jag inte äta något godis på max 3 månader fram sen får vi se om det förlängs eller inte
Vad tycker ni om pälsmössor?

XOXO

- Inspiration

            
                                                                 Bildkälla: WeLoveIt

Soho läsare!
Lite plugg står kvar på listan att göra idag fram till morgondagens tenta, sen går jag på påsklov. Lov ska bli superskönt men påsken ogillar jag pga två sorgliga saker. 
Men påskäggen med godis/pengar/prylar är ju älskvärt ännu hehehe. Vad gillar ni att få i erat påskägg? ;) 

XOXO

- Våffeldagen

          

Soho nattugglor.
Jag hoppas ni har ätit någon våffla idag på våffeldagen. Det gjorde jag nyss iallafall, det var himla gott. Borde ätas mer av egentligen än bara på våffeldagen tycker man ^^
Just nu händer inte så mycket försöker förstå varför Ice gnäller så mycket för tillfälle då jag redan har varit ute med honom och gett honom mat. Men men, snart dags att sova efter att ha svarat på lite kommentarer.

XOXO

- Godmorgon

    
Godmorgon peepz.
Såhär ser det ut just nu här hemma. Ice's favorit sovplats under dagarna hehehe. Klockan 10:00 blir det två lektioner fram till klockan 12:00 sen hem och plugga till tentan i morgon ;)

XOXO

- Veckans filmer

   

Balto: En himla bra film och en sann historia i Amerika, Ettan är bättre än Tvåan

StreetDance: Också en himla bra film där tvåan är lite sämre men awesome i slutet.

Salt: Många har säkert sett den. En rysk rasist som vill mörda den amerikanska presidenten.

Mean Girls 2: Mindre bra, En typiskt tjejfilm.

Think Like A Man: Också en mindre bra film. Kvinnorna i filmen köper en bok där det står vilka frågor dom ska fråga ut män och vänta 90 dagar innan dom får kakan (sex)

- Solo & fotogudien

           

Godmorgon peepz.
Köpte två tidningar igår, solo & fotogudien. Förstår inte varför jag inte köpt någon liknande tidigare i mitt liv. Står ju mycket intressant i dom faktiskt om jag måste erkänna! ^^
Funderar på att skicka in och få solo hemskickat till dörren hehe. Lite lat får man ju vara! Men om en stund blir det plugga in till tentan på tisdag. Skulle åkt med min sambo å hans familj & grilla men tyvärr.. prov på G!

XOXO

- Wanties // Asos.com

 

Soho peepz.
Om exakt 27 minuter är det dags att släcka ljusen för årets Earth Hour. Vad ska ni hitta på i mörkret under denna timmen? Jag ska äta pizza med massa levande ljus. :D
Tänker också gå in mot stan med Ice precis när Earth Hour börjar och eventuellt få någon frän bild på hur mörkt det kan vara i Karlskrona, Om folk deltar då hehe. Deltar du?


XOXO

- Earth Hour 2013

     
                                                                  Bildkälla: Google
 
Godmorgon peepz.
Ett tidinställt inlägg denna morgon för att påminna mig själv och andra om att det är Earth Hour denna dag 20:30 - 21:30. Därför tog jag fram lite inspiration bilder!
Så tänk på jorden denna dag och släck ljuset senare ikväll, det ska iallafall jag göra. Finns mycket annat du kan göra under den timmen än att slösa massa ström som tex:

1. Spela sällskalps spel: Poker, sanning eller konka, neger & president,
monopol, frågespel osv!

2. Tända Kinesiska önskelyktor: Samla ett gäng vänner & köp var sin kinesisk
önskelykta, tänd & önska dig något medan den åker upp i luften!

3. Umgås med vänner: Berätta senaste händelser, Avslöja hemligheter
berätta läskiga historier med alkohol, godis & läsk.

4. Ensam hemma: Passa på att skissa, läsa, plugga, bubbelbada,
leka med djuren, ansiktsmask, & äta massa B&J glass.

5. Passa på: Att mysa med pojkvän, djuren eller familjen.

XOXO

- Turkiet sommaren 2013

      
                                                      Bildkälla: google.com

Soho peepz.
Fy sjutton vad det ska snöa ute är så himla trött på det snöiga landet. Varför ska vädret vara så komplicerad i Sverige då i vissa andra länder det är soligt varje dag. Lite orättvist! ;)
Men som tur är så tittar jag och min kompis Elin på resor till Turkiet denna sommar i augusti så man blir något peppad till sommaren. Vi planerar på att vara borta en hel vecka någonstans i turkiet hehehe.

XOXO

- New In; Klockor

  

Soho nattugglor.
Äntligen är man frisk igen, har haft feber sen måndags därför bloggen varit låg för tillfälle och tänker inte be om ursäkt för det heller. ;)
Men idag trillade mia 3 nya klockor ner i brevlådan, En vit/guldig En hel guldig klocka med tv logga på, & ett halsbandsklocka (Ugglan) som man kan stänga vingarna på med. Älskar den & min vita Geneva klocka.

Hoppas det är bra med er!
XOXO

- Walk in cloest = Färdig

     

Soho peepz.
Då var min walk in cloest helt klar, älskar att inreda, köpa nya möbler och pynta runt. Men min walk in cloest blev jag väldigt nöjd med. :D
Älskar att veta att jag kan fylla två hela stora lådor till med bara leggings & en hel låda till hund & katt kläder/selear bakom Ice hundbädd. Yes leggings är det bästa som finns att ha på sig tycker jag hehehe.

XOXO

- Helgens filmer

     

Soho peepz.
Nu finns det en ny kategori på min blogg under namnet "Helgens filmer". Om det är något jag älskar att göra så är det att titta på film och serier, man får aldrig nog. :D
Kan nog se ett antal filmer om dagen, men vem kan inte det? hehe, Så jag hoppas ni gillar film tipsen. Kommer dyka upp vaje söndag som man sett under hela veckan. Men vi börjar att bjuda på över denna helg!

XOXO

- Dagens Outfits

                              
                           Kortarmad: Bik Book      |      Leggings: H&M      |      Diadem: Glitter

Soho peepz.
Då var det fredag igen & jag har precis varit ute med Ice som har träffat sig en chihuahua kompis i området vi bor i. Himla kul att se på när dom leker med varandra. :]
Om en stund ska jag ställa mig i köket och laga glutenfria Amerikanska pannkakor mumsigt värre & äta en Ben and Jerrys glass, det är ju som sagt fredag & fredagar = fredagsmys.

XOXO

- Glass recept

 
Soho peepz.
Gjorde ju glass som sagt i går, och såhär blev resultatet som ni ser på bilderna ovanför texten. Bjuder som vanligt receptet på http://glutenfrialivet.blogg.se ^^
& jo jag vet, Glass har alltid varit glutenfritt. Men orkade inte att ändra hehehe. För övrigt sitter jag och funderar på varför sverige inte har allt som man vill ha som finns i USA. Håller på och beställer lite kläder, regnjacka osv. till Ice. Men det finns inget snyggt här! Eller är det bara jag som är kräsen?


ps, Receptet dyker upp i morgon ef.
XOXO

- Inspiration

 
                                                                     Bildkälla: WeLoveIt.com

Godmorgon!
Blir hemma idag från den första lektionen då Ice fortfarande inte är 100% frisk. Alltså börjar jag inte förrän nästa lektion klockan 10:30 & håller på i 1½ timme.
Om en stund ska jag gå ut på en promenad med hunden sen frukost. & i går gjorde jag hemmagjod glass förresten! Ska visa resultatet senare i eftermiddag. Under tiden lägger jag in dagens inspiration ^^


XOXO

- Warm Bodies coming soon

      
Soho nattugglor.
Har precis sett på en trailer på en kommande film, Warm bodies. Filmen släpps den 14 april alltså om 38 dagar blir det bio premiär för den filmen & jag ska lätt vara på plats! :D
Warm bodies är en  romantisk zombie film & passar perfekt för den som gillar, vampyr/varulv & spökfilmer. Alltså så passar den mig iallafall jätte bra. Så var tror ni om filmen, ska ni se den?


XOXO

- Ice mår inte bra

     

Soho peepz.
Denna dag mår inte Ice bra i magen, han är lös i magen min stackars vovve. Någon som vet hur länge man ska vänta innan man kontaktar veterinären?
Men snälla Geisha hålller Ice sällskap, ser så sött ut. & det är roligt att dom fungerar ihop. Ikväll blir det massa engelska & svenska plugg. Svenska i skolan är nog det värsta ämnet som finns med massa presens, Imperfekt osv.

XOXO

- Dagens Outfits

           
           T-shirt: Gina T      |    Kofta:  Minns ej      |     Jeans: Ullared

Soho peepz.
Precis pratat med min kompis Elin i telefonen, hade tappat kontakten med henne sen år 2008. & nu när jag letat efter hund precis innan jag hittade Ice så hittade jag henne där, på Blocket.se! :D
Yapp på blocket kan man tydligen hitta allt möjligt, gamla vänner med. Hon tar ett litet hunddagis hemma hos sig därför jag fick syn på henne där. Ganska roligt hehehehe. Har ni hittat någon vän på ett knasigt ställe?

XOXO

- Wanties // Avanna.se

 
Soho peepz.
Är himla sugen på att köpa nya kläder, känns lite tomt med outfits i garderoben som man inte visat så efter den 18.e denna månad blir det till att slösa massa. & nya outfits kan visas :D
Men spanat lite efter nya under tiden, dessa är från bloggaren pyttis (avannas.se) Hiss eller Diss?
 
XOXO

- Louis Vuitton hundväska

      

Soho peepz.
Har precis beställt en Louis Vuitton hundväska till Ice, kunde inte motstå. Den var himla snygg & ganska billig med för att vara en Louis Vuitton.
Vill kunna ta med mig Ice på många promenader även om man ska gå till mataffären. Tänker ju liksom inte låta min hund sitta utomhus och vänta då världens människor kan vara som vissa är. Man läser ju ibland om hundar som blir stulna. Därför är det ju bra att ha en hundväska som ser ut som en handväska. ;)
 

XOXO

- New York City Dreams

    

Soho peepz.
Här hemma är det fullt upp med djuren, Om det inte är hunden som springer efter katten så är det katten som springer efter hunden haha, så dom är för söta dom. :D
I natt drömde jag också om att man befann sig i New York City, knasig dröm. Men man kanske så gärna vill dit så man börjat drömma om det. Men men, en härlig dröm var det iallafall. Nu; Bakning som gäller.


XOXO

- Biljardkväll

    

Soho peepz.
Ännu en helg har gått och kusinen har åkt hem igen, & det blev en biljardkväll med grabbarna & min sambo. Igår delade Geisha & Ice matplats också.
Geisha drack ur hans vattenskål medan han åt sitt torrfoder i den andra skålen såg himla gulligt ut hehehe, så dom kan nog bli kompisar tillslut, just nu jagar dom varandra ^^
 
XOXO

- Nu; Godnatt

    

Soho nattugglor.
Fast vi säger ändå godnatt strax ändå. Tidigare idag åkte vi en tur till Amiralens zoo, Ice fick ett nytt blått & lite bling halsband. Det är massa fint! ^^
Och under morgondagen fram till söndag 16:00 tänker jag inte vara så aktiv på bloggen då min kusin från hemstaden (Göteborg) kommer hit över en natt, men sånt är livet. Ni överlever! Så ni får sova gott.


XOXO

- Ny familjemedlem // 1 Mars 2013

    

Soho peepz.
Hämtade ju min 7 månader ung chihuahua/papillon igår, Ice. Han är himla söt, Bilden är sen i morse med morgonsol. Upptäckte precis att morgon promenader vid 06:20 är underbart. :D
Geisha reagerar lite smått på honom. Men jag ska vara envis och lära dom gilla varandra, så är det bara hehe. Just nu kollar jag runt lite på agility med som jag tänkte anmäla mig och Ice till. Har är ju så social & lekfull.


XOXO