- Jordgubb & Smultron plantor

        

Soho peepz
Nu är jag tillbaka igen på bloggen efter en vecka och några dagar hemma i Göteborg. Har ju iförsig varit hemma en dag sen jag kom till Karlskrona igen men ändå hehe. ;)
Har precis planterat jordgubbsplantor och smultronplantor som jag köpte på blomsterlandet tidigare idag. Köpte även nya kaktusar och två vanliga träd. Våren är snart här och då är det alltid trevligt med växtligheter.
 
XOXO

- Bloggar från ipaden

         
 
Soho peepz
Testar att blogga från ipaden jag köpte igår för mina födelsedags pengar. Är helt kär i den!! Kommer nog aldrig gå hemifrån utan den då jag ska skaffa simkort till den så man kan surfa inne som ute :D
Är ledig från skolan denna vecka, eller tog ledigt så är kvar i Göteborg ännu så idag blir det lite shopping på frölunda torg. Om det är något jag alltid gör här i hemstaden är att åka till new yorker där. Kärlek på den butiken liksom hehe
 
Xoxo

- Wanties



             Baggy jeans: bubbleroom   |   Linne: Junkyard    |    Väska: Zalando   |    Skor: Letar efter   
                                                Skinnjacka: bubbleroom    |    Armband: Besassy

- Movie time

   

Soho peepz.
Ett ganska sent inlägg idag beroende på att jag varit ganska upptagen. Men som jag lovade er så skulle jag tipsa om filmer idag, bättre sent en aldrig hehe ;)

13 Going On 30 - Av mig får filmen 10 stjärnor av 10 - En utan mina favoriter!

So Undercover - Av mig får filmen 9½ stjärna av 10
Greta - Av mig får filmen 9 stjärnor av 10

LOL -
Av mig får filmen 10 stjärnor av 10 - Också en typiskt "se om film"

Jorney To The Center Of The Eart - Av mig får filmen 10 stjärnor av 10

The Devil Wear A Prada -
Av mig får filmen 10 stjärnor av 10
                                        Hur många stjärnor får filmerna från dig?

XOXO

- Iphone 5 vs Samsung Galaxy S3

 
                                                               Bildkälla: google.com          

Soho peepz.
Idag hände det något tråkigt, då min mobil la av. Tur det finns att man kan byta mobil under bindningstiden hos telenor för någon hundralapp + i månaden beroende på vilken man byter till. Och det är just det som är mitt problem om vilken jag ska byta till eller behålla samsungen.
Vilken tycker ni är bäst Iphone 5 eller Samsung Galaxy S3? Varför Iphone eller varför Samsungen? :)
 
XOXO

- Redan redo för nästa vinter

                        

Soho peepz.
Min pälsmössa jag beställde från modehus.nu har jag totalt glömt bot att visa. Den plingade ju på dörren för 1½ veckasen hehe. Så nu är jag redan redo för nästa vinter. Denna söndag blir det tyvärr inga filmtips då jag varit sjuk & sen kom mamma på besök. Men veckans filmer kommer ut på onsdag istället, hoppas ni kan hålla er tills dess. 
Just nu är det en diskussion om att vi kanske ska flytta upp till Göteborg till hösten eller som senast början på året 2014. Har det senaste ballat ur totalt i denna illa sommarstad. Läntar nog lite hem till hemstaden antar jag & vissa människor där uppe. Men vi ska ändå flytta en gång till här men inte så långt, bara två trappor upp i våran byggnad. 
 
 
XOXO

- Räddar en hemlös katt

                        
 
Soho peepz.
Igår när jag skulle på en lägenhetsvisning i Annebo området i Karlskrona så hittade jag en hemlös katt. Fy vad ont i hjärtat det gjorde när jag såg detta. Helt sjukt, förstår inte hur någon skulle kunna göra så mot sin katt. Började ringa runt till olika katthem och fick tag på ett nummer till en här i Karlskrona, Kattkommando syd. Jag har kontakt med människan och ska ta hand om katten tills dom hämtar katten. Idag ska jag och min kompis Alice försöka fånga in katten så den kommer inomhus. Gav iallafall mat, vatten & en ny filt till katten över natten.
När jag tjänar pengar ska jag öppna ett hem för hemlösa djur, Ge dom mat och kärlek. Det är vad djur förtjänar. Om en stund ska jag åka och köpa kattlåda och sand mm.

Ang mitt namn så har jag bytt tillbaka till Camilla då jag döptes till det 1992, sen kom det en till Camilla i släkten 1994 och det gillade inte min mamma så hon bytte till mitt andra namn Therese. Men nu byter jag tillbaka till Camilla. Tänkte berätta det så ni inte blir förvirrade. ^^

XOXO

- Inspiration //WeLoveIt

    

Soho peepz.
Mamma är här nere i Karlskrona nu i ett per dagar, så bloggen kommer vara något död men kommer blogga ibland så ni vet. Hoppas ni stannar kvar ändå! ;) 
Just nu har jag precis fått en massa saker. Lite som en mini julafton idag hehe. Hunden och katten har också fått lite smått & gott. Min mamma är snäller hon! Hittat lite fräna inspiration bilder också, var ett tagsen.

För övrigt funderar jag på att senare efter vuxenutbildningen här i Karlskrona söka in på vidareutbildning på Inredning rum och form uppe i Stockholm om 2-3 år. Låter det vettigt? Vet äntligen vad jag vill jobba med! Efter mycket om och men och avhopp från skolor. Någon som vet om Medborgarskolan i Stockholm är bra?
 
XOXO  

- Dagens Outfits & 10 sanningar

                                  
Jeans:  Ginta T   |   Skor: Stadium   |   Jacka: Vero moda   |   Väska: Junkyard    |    Solglasögon: Glitter

Soho  peepz.
Beställde dom två tygväskorna jag visade upp på senaste "Wanties" inlägg, väskorna kom i fredags & blir med på dagens Outfit idag hehe.
Och så var det dags att ta fram solglasögonen igen då solen dykit upp. Köpte dom redan i januari då det var snö och kallt. Men hellre för tidig än sent. Plus att jag inte kunde motstå att inte köpa dessa solglasögon. Blir hemma från skolan med idag då jag ev fått en lägenhet i stan. 
 
                                                   Bjuder också på 10 sanningar
                                      1. Jag hatar att ta bort prislappar från kläderna. 
                                   2. Jag kan inte åka buss utan musik, börjar må illa då.
                                     3. Jag är inget big fan av att umgås med familjer.
                                 4. Jag hatar födelsedagar, älskar endast presenterna.
                             5. Jag kan inte vara ifrån mina djur förlänge max 5-6 timmar.
                                       6. Jag Älskar att flytta men hatar att packa upp.
                                     7. Jag har gått i mer än 8 olika skolor pga flytt osv.
                                               8. Jag har redan bott i 5 lägenheter.  
                                                     9. Jag älskar att köpa nytt.
                                                       10. Jag älskar att inreda.
 
XOXO

- Veckans filmer

                <
Soho peepz.
Här gick det snett till! Men nu fixar vi till det. Veckans filmer, tyvärr har jag inte hunnit se så många pga öroninflammationen då jag bara har sovit.

The Vow: Av mig får filmen 9½ stjärnor av 10

What Women want: Av mig får filmen 7 stjärnor av 10

Shall we dance: Av mig får filmen 9 stjärnor av 10

Hansel & Greta: Av mig får filmen 4 stjärnor av 10

The Wedding date: Av mig får filmen 6½ stjärnor av 10

The Perfect Catch: Av mig får filmen 10 stjärnor av 10
 
                                       Hur många stjärnor får filmerna av dig?

XOXO

- Frisk som en fisk

                       

Soho nattugglor..
Nu är jag frisk igen efter nästan en hel veckas öroninflammation, det var inte riktigt så jag planerade mitt påsklov men så blev det oavsett vad, men nu slipper jag medicinen med YAAY! ;)
Nyss har jag "tränat" lite med Ice om att han ska lägga sig ner i hans Louis Vuttion resväska. Så han inte blir rädd för den när vi åker om två veckor till Göteborg för då kommer den bli använd. 

XOXO

- Premiär för glasiären 2013

                             

Soho
Premiär för Glasiären i Karlskrona idag, självklart efter lägenhetsvisningen gick vi dit och åt årets första mjukglass med maränger och chokladsås på :D
Lägenhetsvisningen gick bra & lägenheten var väldigt fin, var dock många som anmälde intresset på den men det som är bäst är att jag skrev på först. Så vi får väl se på måndag om hur det blir. Har ni ätit någon mjukglass än i år då?

XOXO

- Wanties

     

Godmorgon peepz
Hittat ett måste till våren, hoddie från Fashionell.se, Leggings från leggingstights.se, Converse från dinsko & tygväskor från junkyard.se! Grymt snygga kläder liksom.  :D
Klockan 13:00 idag blir det en visning på Östra Prinsgatan i stan. Jag har fått fnatt på det här området jag bor i och skulle trivas mycket mer om att bo exakt i centrum. Just nu bor vi endast 5 min ifrån med buss, men jag är bortskämd helt enkelt plus att busskort är dyrt för en sån kort sträcka. Älskar att ha nära till allt, shopping, skola, kompisar, bio, krogar & ev jobb. Ska jag bo här ev 3 år till innan vi flyttar upp till Göteborg så är det stan som gäller hehe. Wish me luck!

XOXO

- Ice & Louis Vuitton väskan

       

Soho nattugglor!
Äntligen har Ice's "resväska" kommit hit till sverige och till min dörr från Sanghai efter 3½ vecka. Började nästan undra vart väskan tagit vägen hehe, men den har ju flygit långt.
En liten sak när man är sjuk kan göra en glad, som att denna väska kom. Det är nog min tröst hehe! Och jag hoppas ni har förståelse varför jag knappt bloggar, medicinen för öroninflammationen är väldigt stark och gör så man somnar till två, tre timmar senare en stund men bara fyra dagar kvar med den äckliga medicinen :D

XOXO

- Vårtäcken i Karlskrona

     
     Fotograf: Camilla Nordstedt    |    Kamera: Samsung Galaxy S3 

Soho vänner.
Igår blev det dålig uppdatering pga att jag var tvungen att åka till vårdcentralen akut. Hade sån värk i örat och det bara rann vätska ur det. När jag väl var där så fick jag veta att jag hade öroninflammation, så nu går jag på medicin i fem dagar.
Vid 12:00 tiden idag upptäckte jag ett vårtäcken i Karlskrona när jag var ute med Ice, himla skönt att våren äntligen är på G här nere med i landet! Har ni sett något vårtäckn än då?

XOXO

- April april

      

Godmorgon peepz.
Denna vecka är så kallad påsklov och idag är det första april så idag blir min älskade kisse 1 år & 5 månader. Redan april ja, se upp för april skämt idag hörrni. ;)
Idag börjar även godisförbjudet, får bara äta något litet vid mensveckan men annars inget godis/chips osv på 3 månader framåt. Bara frukt & bär och matkosten ska ändras ännu mer med & komma i gång med träningen. Blir kanske ett besök på sjukhuset i senare idag med om smärtan i örat inte försvunnit innan 16:00  

Ha en bra måndag
XOXO