- Klösträd

     
Foto: Camilla Nordstedt
Kamera: iPhone 5

Soho! Geishas 1 års present plingade på dörren förrut vid 12:30 tiden, egentligen fyller hon inte år förrän i morgon men fick den i förskott ^^
Ja, det är klösträdet på bilden ni ser som hon fick. Hon älskar den redan hehe! Dock fick vi möblera om lite i lägenheten i vardagsrummet så att den skulle få plats, så tänkte göra en video-blogg och visa våran lägenhet.
 
XOXO

- Wanties

            
                              Hoodie /Linne /Jeans: Blue-tomato.com   |   Keps /Halsband: Ebay   
                                         Skor: Sportamore.se    |    Ryggsäck: Fjallraven

- New In

     
  Foto: Camilla Nordstedt
  Kamera: iPhone 5

Soho! Fick ju ett presentkort på cervera i födelsedags present i helgen och den butiken ligger nästan precis bredvid min skola inne i stan så gick dit efter att ha slutat förut ^^
Blev ännu en ljuslykta, älskar levande ljus. Och passar perfekt i våran lägenhet då det är kallt här inne. & i dag har jag även beställt ett stort klösträd till katten i takhöjd. Kommer väl senast på fredag. Då får vi en glad kisse här hemma, hunden biter ju tyvärr sönder hennes leksaker så detta förtjänar hon. Nu; New Girl.
 
XOXO

- 4.6 Kilometer

                 
              

Soho! Japp, att ha börjat småträna är i gång som sagt med cykeln! Har brännt 100 kalorier som jag kommer att göra inprinsip varje dag nu. ^^
Älskar appen! Använder mig utav Road Bike. Rekommenderar den starkt. & Fast and furious 6 var jätte bra! Och har hört att det kommer film nummer 7 med år 2014, himla awesome. 
 
XOXO

- Bio; Fast & Furious 6

  
 
Soho! Om någon timme tar jag och min sambo & cyklar in till stan och hämtar ut biobiljetter till Fast and furious 6 som vi ska se på klockan 18:00 i kväll.
Det ska bli väldigt spännande att se fortsättningen från 5:an. Blir även thaimat på det efter bion.
 
XOXO

- Röda Rosor

    
 
Soho! Fick några röda rosor idag från min sambo, himla sött. Känner mig lite bortskämd men ibland får man bli bortskämd hehe :) Just nu är jag ute i Torhamn där vi ska fira mig med hans familj med, alltså så sitter jag på min iPad nu på deras altan och göttar mig. Om någon timme blir det att grilla korv med bröd. XOXO 

- Svampbo

               
          Fotograf: Camilla Nordstedt
          Kamera: iPhone 5
 
Soho! Köpte ett nytt bo till Nagini tidigare idag på Amiralens Zoo. Tyckte att det var sött och liknande smurfarnas hus i smurfvärden hehe! ;)
Dem hade dock inget annat speciellt att erbjuda. Tycker att Sverige har dåligt med leksaker till tex hamstrar, men fler saker kommer efter hand helt enkelt. Har funderat på att skaffa lådor och samla på mig hamsterleksaker och byta med i mellan åt så hon inte blir uttråkad i den tråkiga buren.
 
 
XOXO

- Inspiration // WeLoveIt

  
                                            Bildkälla: WeLoveIt.com
 
Soho! Hittade himla härliga bilder på WeLoveIt nyss, älskar att titta på bilder där. Och detta är nog lite av mina känslor just nu med. Bilder kan beskriva en väldigt mycket. ^^
Tittar på resor just nu till London som jag funderar på att åka till i år iallafall. För övrigt blir det en slö dag här hemma idag då vi ska upp tidigt i morgon för ett dumt kalas. Så ska passa på att beställa saker från Ebay!
 
XOXO

- Dag 10 av 100

  
  Fotograf: Camilla Nordstedt
  Kamera: Nikon D40

Godmorgon gott folk! Sitter och äter frukost med eurovision musik. Börjar min första lektion om 90 minuter så om ca 50 minuter blir det till att cykla till skolan i solsken! ;)
Under dessa 10 dagar har jag gått ner 3 KG. Håller ju på att ändra matkosten och tagit bort godis, samt 20x4 minuters promenad varje dag med Ice. Sånt bränner fett kan jag lova, ännu mer nu när cykeln är här!
 
XOXO

- Dagens Outfits

   
                       Ring: Gina T    |   Skor: Minns ej   |  Hoodie: Stadium  |  Leggings: H&M 
                           Solglasögon: Glitter   |   Halsband: Ebay   |   Tygväska: Junkyard

- Cykel time

 
Foto: Camilla Nordstedt
Kamera: Nikon D40
 
Soho! Äntligen har jag skaffat mig en cykel, visst inte världens finaste men än sen. Cykel som cykel, Karlskrona är ju en typisk cykelstad och kändes himla roligt att börja cykla igen förrut.
Dock var det helt fel dag att köpa cykel på, fick cykla hem i värsta regn skuren. Så nu ska jag börja cykla till skolan fram och tillbaka & börja använda en app som heter Road Bike. Någon sorts tränings app ^^

XOXO

- Coca Cola flaskor i bokhyllan

  
  
  Fotograf: Camilla Nordstedt
  Kamera: Nikon D40
 
Soho! Här sitter det en glad Camilla. Efter lägenhetsvisningen så gick jag runt i 3 olika matbutiker och letade bland minst 20 flaskor efter min sambos namn. Hittade tillslut en!
Så nu står flaskorna i bokhyllan som ett minne från Coca Cola med våra namn på. Har ni hittat era namn?
 
XOXO

- Ny familjemedlem

                           
                            Fotograf: Camilla Nordstedt
                            Kamera: Nikon D40

Godmorgon! I går kom det en ny familjemedlem hit, Nagini. Fick henne av min sambo en månad för tidig års present. Då jag hittade den perfekta buren till en liten dvärghamster.
Så denna dag blir det först skola 11:30-12:30, sen blir det en lägenhetesvisning på Hantverkaregan. Efter det ska jag åka hem och bekanta mig med Nagini och beställa lite hamster saker som hon kan roa sig med ^^
 
XOXO

- Ett år & Elva Månader

                                
                                Fotograf: Camilla Nordstedt
                                Kamera: Nikon D40

Soho nattugglor! Denna dag är det min och min sambos dag som vi brukar skita i att fira. Men det hoppas jag inte att vi skiter i när det är våran två års dag nästa månad.
Just nu har jag hittat något himla roligt att glo på i mellan åt förutom The New Girl. Är inne på youtube för en gångs skull och hittat en användare med en helt otroligt stor hamsterbur för endast en hamster och har massa tillbehör! Fick massa tips. Och snart ska jag sova hade jag tänkt. Kommer ju en dag i morgon med då jag ska titta på mini hamstrar ^^
 
XOXO

- Ny Ring

  
  Fotograf: Camilla Nordstedt
  Kamera: iPhone 5
 
Soho! Idag har det varit himla varmt ute, så jag och min sambo tog oss en promenad fram och tillbaka till stan tidigare idag med shorts och kortarmade tröjor. Blev lite shopping på bland annat systembolaget, stadium & Gina T där jag hittade denna söta lilla ring.
Läser just nu om mini hamstrar, ska eventuellt köpa en i morgon tror jag. Har blivit kär i dem!  :D
 
XOXO

- Ny heder


Den nya hedern med fler bilder som är, min walk in cloest i sovrummet, Ice & Louis Vuitton dog carrie, New York, Naturbild, Geisha & Min Nikon D40. Också en nyare outfits bild på mig & en Logga med stolt pandafadder.
  
Och den gamla hedern!

- Geisha På Äventyr

        
  Fotograf: Camilla Nordstedt
  Kamera: Nikon D40
 
Soho! Ska strax börja göra en uppsats om grön ideologi, satans tråkigt men så kan det vara när man ändå inte gör något speciellt denna fredagkväll ännu. Då kan man lika väl plugga!
Tänkte även beställa färgpatroner till min Epson så man kan skriva ut bilder någon gång, vill ju ha vissa bilder i några ramar som är på G hem till min brevlåda. Tycker personligt att ett hem är lite tråkigt om det inte innehåller personliga bilder fast det är nog bara min åsikt kanske om det hela hehe ^^
 
XOXO

- Mitt namn på en coca cola flaska

                       
                       Fotograf: Camilla Nordstedt
                       Kamera: iPhone 5

Soho! YAAY hittade mitt namn på en coca cola flaska på City gross nyss när vi var och handlade med 3 andra vänner, stod och rotade bland 20 andra flaskor hehe. Så denna ska sparas och när jag hittat en med min sambos namn så ska jag ställa dom i bokhyllan som ett minne från coca colan  ;)
 
XOXO

- Dagens Outfits

 
                      Kofta: New Yorker   |    Linne: Only    |   Leggings: Bikbok     |    Ring: Gina T     
                                   Armband: Glitter   |   Halsband: Fått    |    Ryggsäck: T12
 
Soho! Endast 19 dagar kvar innan sommarlov (räknade bara med skoldagarna nu) hehehe. Och så är det 28 dagar kvar tills jag åker upp till Göteborg igen. ^^
Och japp! Såhär ser jag ut i dag, som just nu tänker på lönedagen på fredag. Då blir det shopping på EBAY!! Men ännu får jag drömma vidare lite mer och vara kvar i verkligheten och ta tag i dammsugaren strax.
 
XOXO

- Typiskt min stil

   
                            Smycken: Hiphopjewelrykings.com   |    Baggy pants/jeans: Ebay   
                          "Converce" & svart väska:  Modekungen   |    Vitt linne: Lager 157  
                         Adidas sneakers & sweet ryggsäck: Junkyard    |   Grönhodie: Ebay 

- Inspiration // WeLoveIt

  
 
Soho! Rena chill dagen har det varit idag, har inprincip inte gjort något alls förutom att kollat runt på WeLoveIt och testat några olika blogg sidor.
Har suttit och gjort heder till 2-3 stycken andra bloggar som jag fortfarande håller på med. Men vi får se om det blir något blogg byte. Nu ska jag iallafall laga mat, sen i kväll ska jag plugga och självklart blogga ;)

XOXO

- Dag 1 av 100

   
  Fotograf: Camilla Nordstedt
  Kamera: Nikon D40

Soho! I dag startar 100 dagars godisförbud samt förändring av matkost. Och detta är dagens frukost som ni ser på bilden ovanför!
Träningen kommer väl snart också börja rulla i gång för hoppningsvis. Jaja, Blev ingen skola idag då jag sov dåligt i natt pga förkylning så idag blir det en dag hemma med plugg och städning. Kan behövas! Hur ser din frukost ut? Har ni några tips på matkost?

XOXO

- Levande ljus

  
  Fotograf: Camilla Nordstedt
  Kamera: iPhone 5

Soho! Nästan som en helt vanlig kväll här med levande ljus, & i morgon blir det skola mellan 10:00-12:30. Men innan det blir det ett avsnitt av The New Girl serien :D
Dock är ljuslyktan på barbordet nytt! Fick det från min sambos mamma i födelsedags present i helgen.
 

Godnatt
XOXO

- Söta förvaringsburkar

  
 
Soho! Hittade massa söta burkar från milq.se som jag bara måste ha, hehe. Älskar söta inredningsprylar eller precis börjat sen jag var på Frölunda torg i en butik som hade liknande.
Så nu ska lägenheten få lite färger den här månaden och lite annurlunda utseende! Vill så gärna sätta in en tapet, men eftersom vi ska flytta från den här lägenheten när vi hittat en annan så är det lite onödigt, så får vänta!
 
XOXO
 

- Frisby

  
  
   Fotograf: Camilla Nordstedt
   Kamera: Nikon D40
 
Soho! Är ute i Torhamn nu och kastar frisby med Ice. Han älskar sin frisby!! Han går nästan aldrig utan den sen vi hittade den ute i skogen. ^^
Sitter dock med min ipad nu och svarar på kommentarer och bloggar hehe. Blir grillning med om en stund!

XOXO

- Dagens Outfits

     
                             Hoodie: Gina T     |    T-shirt: Vero Moda   |    Leggings: H&M       
                           Halsband: Gina T   |    Armband: Polen   |    Solglasögon: Glitter
 
Godmorgon! Nu är det bara 100 dagar kvar av godisförbud som startar idag. Har fixat en liten grej som ränkar ner dagarna på bloggen som ni kan se, så man håller koll bättre än att skriva upp det. Men colan är tyvärr kvar, men det blir mindre av det! Försöka iallafall. ;)
Idag blir det en tur ut till Torhamn för en övernattning hos min sambos föräldrar. Kommer hem i  morgon igen..
 
XOXO

- The day before yesterday

      
       Fotograf: Camilla Nordstedt
       Kamera: Nikon D40
 
Soho! Ingen bio ikväll, blir på lördag klockan 18:00 efter att vi har varit ute en natt i Torhamn. Kändes som en fel dag idag att gå på bio trots allt hehe.
I går kväll började jag med att läsa en ny bok, Dracula samt smakade på både en ny läsk & glass. Någon mer som hunnit smaka på dom nya Magnum glassarna? Magnum 2 Loving Kiss rekommenderar jag grymt! Men nu ska jag faktiskt luta mig tillbaka i soffan och låta mig få komma in i bokens värld denna kväll med. :D

XOXO

- Inspiration // WeLoveIt

    

Soho! Ännu en härlig "sommar" dag, sitter i soffan med en dator och katt på magen/benen och bloggar. Hunden ligger bredvid. Sitter och tittar på inspiration på WeLoveIt samtidigt som jag letar efter ett stort klösträd till min kisse. Dock har jag nog hittat en :D
I kväll blir det bio med min sambo, vi ska se på Identity Thief. 

XOXO

- Love Pink & Ebay

   
 
Soho! Batteriet till datorn är nu fixad som kom på posten tidigare idag, så nu har datorn ett problem mindre att bekymra sig om hehe.
Här hemma sitter man och smakar på lite nytt i läsk och glass väg, bland annat Angry Birds tropic & Magnum 2 loving kiss. Och under tiden jag gör det har jag snokat runt på Ebay och Victoria secrets. De är dom butikerna jag kommer shoppa på nästa månad! ;) Vilka är dina favorit butiker?

XOXO

- Populärt

   
   Fotograf: Camilla Nordstedt
   Kamera: Nikon D40
 
Soho! Här hemma verkar det vara populärt att sitta vid fönstret, jag undrar vad dom spanar på, fågel, hundar, människor? Eller är de bara bästa vänner som sitter vid fönstret? ;)
Djur är underbara. Dom gör dagarna i livet mycket roligare, Geisha (Katten) är som Garfield på morgonen genom att hoppa rakt på en i sängen och gör allt för att väcka en & hunden lämnar aldrig sin frisby eller mig hehe, gör era djur något speciellt/roligt?

XOXO

- 7:e Maj Outfits

  
Linne: Junkyard   |    Kofta:  Gina T    |    Leggings: H&M    |  Tygväska:  Junkyard   |    Smycken: Glitter & Gina

Soho! Om en stund ska jag ta ett litet mellan mål, bananer & kiwi för att sedan gå mot långö med Ice. Himla fint väder för att gå till havet idag med sin sommaroutfits.
I kväll ska jag beställa ett batteri till min dator, spela sims husdjur & plugga. Har en sims period just nu hehe, men är lite besviken! Blev det när mitt databatteri dog. För då försvann min simsfamilj och allt man byggt upp. Buuh! Så ska bygga upp en ny familj och hus idag hehe. Kommer bara ta tusen år...
 
XOXO

- Blommor & bakelse

  
   Fotograf: Camilla Nordstedt
   Kamera: Nikon D40

Soho! Haft en awesome 21 års födelsedag, hade inte räknat med en dag som det blev av denna med min sambo men så blev det ändå. ^^
Blommor och bakelse på sängen och överraskningar senare på kvällen som är gjort. & ska förresten fira mig igen med hans familj nästa helg. Alltså blir det ännu mer presenter hehehe! Ohja, jag älskar presenter. Det är väl det bästa med att fylla år. Bio blir dock på torsdag istället, YAAY!
 
XOXO

- Födelsedags Outfits

                
                 Linne: New yorker    |    Tröja: New yorker     |     Leggings: H&M
 
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag, hurra hurra. Hela 21 år blir man idag. Dock har jag redan firat min födelsedag, gjorde jag den 20 april. ;)
Om en stund ska jag och Ice ut och kasta frisby i det fina vädret, väntar bara på tvätten som snart har torkat klart, sen blir det lite plugg och städning. Kanske nån bio ikväll med om det går någon bra hehe.
 
XOXO

- Igelkott

   
  Fotograf: Camilla Nordstedt
  Kamera: Nikon D40
 
Soho! Förrut när jag gick ut med Ice så hittade jag helt plötsligt en sovande liten igelkott. Självklart fångade jag den på bild, såg så sött ut då man såg andningarna! ;)
Och usch, i morgon blir man hela 21 år gammal. Läskigt det där med att åldras faktiskt. Men ja, i kväll blir det tacos. Ha en bra söndag kväll..
 
XOXO

- Grillfest

   
  
  Fotograf: Camilla Nordstedt
  Kamera: Nikon D40

- Min matdagbok

   
 
Soho! Satte ner klacken nu för stopp på onyttigheter, har sagt detta förr. Men nu kör vi på obegränsad tid och obegränsad önskemål. Lika bra med att inte ha för stora krav så man inte blir besviken över något i slutet! Röra på sig är också viktigt med det hela.
Men följ mig på denna kategori så får vi se vad jag hitar på helt enkelt hehe. ^^
 
Start: I morgon!!
"Hjälpmedel": 4 appar (som ni kan se ovanför)
  
XOXO 

- NHL, Boston - Toronto

         
   Fotograf: Camilla Nordstedt    
   Kamera: Nikon 40D

Soho
I natt satt jag och min sambo uppe och kollade NHL på streamhunter.eu som började klockan 01:05 och höll på till nästan klockan 03:00. Och upp skulle man igen efter 4 timmar.
Vi såg på Boston - Toronto som slutade med 4-1, och i natt klockan 01:30 ska vi heja på New York. Gillar ni hockey? Jag själv älskar hockey! Hos NHL lagen håller jag på flera stycken, men i Sverige slår hjärtat för Frölunda Indians Göteborg

- 1:e Maj & bildbomb

   
 
Soho!
Eftersom jag varit lite dålig på att blogga dom senaste dagarna (i april) så tänkte jag bjuda på en första maj bildbomb från helgen/veckan i Göteborg.
Anledningen till dålig bloggande är pga att jag inte har mått bra inom mig, känt mig ledsen osv. Men nu är jag tillbaka nu igen med glatt humör, okej nästan iallafall hehe. Skönt med röda dagar dock, som idag. ^^


XOXO