- BTH galan

            
Shoho!
I kväll hade dom en liten student gala/bal på min sambos högskola, BTH. Då kravet var kavaj och klänning. Och när dom tar på sig sin kavaj så är det ju självklart att kameran dyker fram :D
Student galan var bara en rolig grej dom ordnade som innehöll tre rätters middag, live music, eld show & trolleri. Men strax ska jag sova, imorgon blir det massa flytt! ^^

XOXO

- Dagens Outfits

              
       
    Mössa: Intersport     |    Kofta: H&M      |      Linne: Junkyard    |    Leggings: New yorker
                                         Halsband: Gina Tricot (En uggla)
 Shoho!
Märkte precis att förra gångens outfits var samma linne som denna hehe, säger då det FAVORIT linne! &
Ursäkta för dåliga outfits bilder, lovar att dom kommer bli bättre så fort jag skaffat bättre speglar i den nya lägenheten som kommer vara utan ramar runt speglarna ^^
 
XOXO

- We❤It

   
Shoho people!
Lite inspiration från We❤It denna tidiga dag. Gjort ett tidinställt inlägg så håller nog på att slutar min sista lektion nu. Kommer svara på alla kommentarer i dag! :D

- Panduro

   
Shoho!
I går (lördag) gick jag till panduro efter att ha fått en pyssel idée mitt i natten dagen innan, som var den runda förvaringslådan som jag själv målat osv på. Var klar vid natt tid i dag! Jag gillar ju söta och gulliga saker och rosa så gillar min nya förvaring till mina halsband och ringar. ^^
Gillar att hitta på egna saker! 
Två nya kategorier har dykt upp på min blogg med, Pyssel & Glutenfritt liv. Have it fun..

XOXO

- Perfekt

       
Shoho!
Har varit lite borta från bloggen denna vecka pga plugg till matte provet idag, Gjorde matte provet även om jag är sjuk. Man har liksom inte råd att missa sånt, min åsikt om prov iallafall! ^^
Har blivit dunder förkyld & har en riktigt röd näsa som bara rinner och nyser haha.  Men men. Garfield fick vara med på bild idag på bloggen. Hoppas allt är bra med er!

XOXO

- Leopard mönster

   
                                                                Källa: Google
Shoho!
Vad skulle vi göra utan inspiration? Visst man måste också ha/skaffa sig egen fantasi med, Det är viktigt att ha! Men bjuder på lite japansk inspiration med leopard mönster. ^^ 
Sitter just nu och tittarageha-shop.com. Där det finns massa fina kläder. Klicka in och titta!

XOXO

- Biopremiär -> Breaking dawn part 2

    
    

Shoho!
Nu ska vi snart åka in till stan för å se den sista delen av Twilight yaaay. Så vi hörs senare!


XOXO

- Dagens Outfits

         
            Hoodie: Monki       Linne: Junkyard        Leggings: Fick dom av mamma
 
 
Shoho!
Bjuder på dagens outfits på detta inlägg denna kväll med favoritkläderna. Yes av allt i min garderob så är just dom här kläderna favoriterna. Alltid på första plats ❤!
& i morgon kommer jag att vara något segare än idag tyvärr men ska se världens bästa och efterlängtade film, Breaking Dawn part 2. Så eventuellt bloggar jag från min mini laptop i skolan om jag hinner. Har ganska mycket att göra nu då mycket ska in i veckan. Men på fredag kväll blir det mycket bloggande :D


XOXO

- We❤It

 
Shoho!
Yaay, två nya Merlin avsnitt går att ladda ner med swedsub så har suttit klistrad vid tvn och kollat. Merlin är en av mina favorit serier, Den är så himla bra.
Ikväll bjuder jag på inspiration bilder från We❤It med passande bilder på vad som hör hemma i min värld just nu. Rosa Lila Leopardmönster & Nitar. Försöker peppa mig fast det roliga i veckan blev förflyttad till vecka 47.
Vad gillar ni för inspirationer?
 
 
XOXO

- Blocket.se

Yoho!
Letade efter lite saker på blocket.se nyss och såg helt plötsligt att min gamla fastighetsägare i Närvagöl hade lånat mina bilder som visning för uthyrning. Dom måste ha älskat min inredning i den "lilla" ettan.
Känner mig som en awesome inredare i lägenheter just nu hihi. ^^ 
Hoppas ni haft en toppen söndag.

XOXO

- Kelegris

      
5 saker ni inte visste om Geisha!
 
Hon ska alltid städa med tassen ett antal gånger runt sin matplats innan hon tänker äta.
Hon ställer sig alltid utanför sovrums dörren på morgonen och jamar när hon hör våra röster för att få komma in och kela. Om hon inte får det så jamar hon tills hon blir insläppt.
Hon kan bete sig som en hund ibland?
Hon ligger på ryggen när hon sover.
Hon sover helst på min Björn Borg väska, i himmelsängen eller i mitt knä.
 
Förresten igår tror vi att hon drömde om att hon var en kanin då hon låg på rygg och hade tassarna/benen böjda precis som en kanin har haha ^^

XOXO

- Japansk

     
                                                       Bildkälla: Google

- Twilight

    
Shoho!
Twilight maraton på tv denna vecka. Perfekt för den som är sjuker som jag är och har varit sen i söndags. & bara EN vecka kvar till premiären WIIIE.
Men är stolt över att jag sett en Twilight film i USA, Chicago. Plubliken var helt annorlunda inne på biograferna och mycket roligare. Så mitt tips är att ni en gång ser på bio i tex USA så får ni känna på en amerikans biograf. Lover er att det kommer kännas mycket fränare än Svensk bio. :D


XOXO 

- Magsjuk


Godmorgon?
Japp jag har sovit mycket dom senaste dagarna har åkt  på magsjukan och just nu har jag bara magsmärtor kvar. Men bara det är jobbigt att leva med även om det bara handlar om några dagar.
Men nu blir det en kopp te med honung och mjölk i och levande ljus på vårat barbord där jag sitter med datorn just nu och halvsover ;)
Så ni får ursäkta mig att jag är lite seg på bloggen denna vecka.

XOXO

- Bilder

  
 
 
Shoho!
Har varit magsjuk sen jag kom hem i söndags så har inte kunnat blogga. Blev nog smittad i Polen skulle jag kunna gissa. Men inget man kan göra åt, Bara vänta tills det går över!
Annars var resan helt okej! Mycket på fot under dagen på lördagen. Tittade lite på saker som var kvar sen andra världs kriget bland annat och sen åkte vi till Gallerian i Baltycka. Ett stort köpcentrum! :D Köpte inte direkt något tror magsjukan tog över mig lite där, Annars hade jag nog kommit ut med flera kassar i handen. Men bjuder på lite bilder iallafall.
           
           
 
XOXO
           

- Hemgång

Shoho!
Hemma i Sverige igen. Blev tidiga & sena dagar denna helg. Upp klockan 06:00 och ut ur hytten 06:30 så gick ut på däck och fotade det öppna fina havet då vi hade 1½ timme innan ankomst till Karlskrona.
Kaptenen var rolig! Han väckte oss passagerare med låten What a wonderful worldmed hög volyme. Så resans låt blev What a wonderful world. ;)
Har ni också fått någon "wierd" morgon låt från en resa?


XOXO

- Polen

     
Shoho!
Nu när ni läser detta går jag nog i genom tullen på stenaline terminalen. Ska åka över till Warsaw med min sambo och andra vänner för helgen! Så kommer inte blogga då.
Men jag bloggar så fort jag kommer hem och lovar att fota en massa i polen ;)
 

XOXO

- Veterinären

 
Godmorgon.
Då har Geisha varit hos veterinären igen för sin andra vaccion sen blev det mys i soffan medan jag bloggar.
Så det händer inte så mycket här just nu!

Hoppas ni får en bra fredag.
XOXO

- November

              
Shoho!
& hej November. Hällde precis upp ett glas oboy och sitter och fundear över dagen. Tittade på en lägenhet tidigare idag då jag och min sambo tycker att vår 37 kvmare är lite för litet.
Men vi ska ringa i morgon och säga att vi vill ha den (52:an). Det är en lägenhet på 52 kvm så det är en stor skillnad på vad vi ha nu. Roliga är med att denna lägenhet ligger i samma byggnad haha. Har också varit på en massa möten idag, Därför bloggen varit lite död av sig plus att mamma är här så passar på att umgså med henne :)


Svarar på era kommentarer i morgon. Nu sängen!
XOXO