- Nyårsafton & Nyårslöften 2013

                 
Godagens på nyårsdagen 2012
Skriver just det sista inlägget för detta året och tänkte berätta lite nyårslöften innan det bär av mot Bromölla för nyårsfirande med vänner. ^^
1. Köpa fler kläder
2. Skaffa ett socialare liv
3. Blogga mer
4. Träna
5. Bo i lägenheten i ett helt år minst alltså inte flytta under 2013 
6. Satsa mer på skolan & inte byta igen
7. Gå ner 15 KG till sommaren.

Inga dåliga löften va? Gäller bara att hålla dom med. Men Gott nytt år på er så hörs vi igen nästa år :D

XOXO

- Merlin

   
Soho
Såg precis klart serien merlin efter 1½ år. Fy vad jag hatade slutet, det var inte rättvist att "han" (någon i serien) skulle dö. Nej det var ett dåligt slut men annars så älskar jag serien. :D
Någon mer som följt denna serie? ^^

XOXO

- Outfits

               
                                                     Hoodie: Kina      |      Leggings: H&M

Shoho
Redan nyårsafton i morgon. 2012 har gått sjukt fort, det var ju sommarlov för två veckorsen känns det som ännu. Och julafton bara sprang sin väg? Vi får hoppas på att 2013 går långsamare hehe ;)
Och 2013 kommer innehålla nyårslöften, ganska många. Men löfen är bra att ha så man kan sätta upp mål. Det kommer upp senare i bloggen. Vad ska ni göra på nyår då? Har ni nyårslöften?

XOXO

- "Borta" bra men hemma bäst

     
        
 
Shoho
Ligger i himmelsängen just nu med katten på benen och datorn och det nya laptopbordet ovanför knäna, himla mysigt efter en lång åktur idag hemåt och kom väl hem för ett par timmarsen.
Det är som man säger, Borta bra men hemma bäst. Har för tillfälle lite svårt att säga vad hemma är exakt för mig, men hemstaden är ju alltid Göteborg så det är inget att ta en diskussion om iallafall hehe. Men nej funderar på att sova om en stund och svara på kommentarer i morgon är hur trött som helst .__.

XOXO

- MellandagsRea /Media Markt

     
      Zumba Fitness: Yapp, tänkte börja träna hemma och älskar Zumba så köpte ju självklart boxen när jag såg den. Klockrent ju för den som älskar Zumba dansen & vill träna hemma ^^
      
      Mitt första Samsung Galaxy SIII skal faktiskt som jag alltid kommer att ÄLSKA tills döden skilljer oss åt. Gillar snobben, hjärtan och rosa. Därför är det lika med det perfekta skalet hehe (:

Shoho
Nu har ni sett vad jag köpte den 25/12-12 på mellandagsrean på Media Markt. Älskar både Zumba boxen och snobben skalet lika mycket så är super nöjd med köpet och var värt att stiga upp klockan 08:00 hehe, Även om man varit i gång sen man kom hit. ^^
Och i morgon åker man hem igen till Karlskrona och lämnar hemhem (Göteborg) för det här året 2012. Så jag kommer fortsätta lägga upp julklappar osv i blogg inlägg nu när jag har tid att blogga igen.

XOXO

- Julafton Outfits 2012

          
     
     "Klänning":  N.Y Collection    |    Tomtemössa: Liseberg     | Leggings: H&M

God jul på er.
Då var det dags att vara som ett litet barn på julafton då när det gäller julklappar hehehe, älskar presenter. Och har öppnat en julklapp hittills från min sambo. Fick ett jättefint halsband och ett kärleks jul-kort <3.
Resten av julklapparna öppnas senare ikväll. Det är nod det enda jag ser fram emot & just nu inväntas den oriktiga versionen av Kalle Ankas Jul. Men hoppas ni får en toppen julafton.


XOXO

- Wanties / Hiss eller Diss

   
Shoho
Dagen innan julafton idag ju och sitter redan och kollar på det jag ska köpa från Karmaloop.com efter julafton. Hur snygga som helst. Eller vad säger ni, Hiss eller diss? ^^
 
XOXO

- We are alive

   
 
Shoho
Himla skönt att vi lever dagen efter jordens undergång den 2012-12-21 02:12, men vem vet vi kanske har gått under och lever i en annan värld utan att veta om det? hehehe nä, men vi har dock fått ett nytt datum. 2013-02-10 är våran nästa död egenligt aftonbladet.se.
Min personliga åsikt är att det borde bli fängelsestraff på felaktiga/falska rykten på såna allvarliga saker man sprider ut så människor blir hysteriska(?) i onödan. Men det är bara min åsikt om det hela. Men det börjar bli överdirvet med detta nu. Varför inte låta det vara och låta det hända när det händer? Inget vi kan stoppa ändå liksom. För övrig är jag hemma hos min pappa nu så ska snart svara på kommentarer först en dusch mitt i natten typ ;)

XOXO

- Mobil inlägg

Halloj! 
Hemma hos mamma i Göteborg nu & bloggar från mobilen och tänkte säga att jag inte har något internet förrän eventuellt i morgon om jag kan fixa mobilt bredband hos Telenor, annars har jag inget internet förrän på lördag kväll.
Vilket innebär att jag inte kan blogga innan jag är hos pappa som senast. Hoppas ni förstår så vi hörs senare i veckan :)

XOXO

- Göteborg

              

Godmorgon bloggen!
Hinner inte skriva så jätte mycket nu på morgonen då jag måste packa ner det sista innan tåget åker mot Göteborg, yaaay jag ska hem till hemstaden dagen innan jordens undergång. ;)
Nej allvarligt nu då, Någon som tror på att jorden går under i morgon? Kan säga att jag inte gör det iallafall. För i morgon kommer jag gå runt i både nordstan & frölunda torg och shoppa & festa i borås med dom bästa, Så det blir förtidigt för jordens undergång plus att det säkert är något dumt/dåligt påhitt.

XOXO 

- 3 månader

     
Shoho!
För tre månadersen idag hämtade jag upp Geisha princess på tågstationen kom jag och tänka på när jag satt och skrev av mig lite personligt och privat i min dagbok.
Tre månader går fort men det känns ändå långt när man tänker på tiden men men. Och i morgon bär det av mot hemstaden Göteborg klockan 11:17 och det blir Geisha prinsess förstsa åktur med tåg/buss. Spännande! ;)
XOXO

- Hobbit

   
 
Shoho!
Denna dag firar jag och min sambo 1 år & 6 månader tillsammans och denna månad firar vi det med bio. Vi ska se på Hobbit klockan 21:00. Ska bli himla roligt att äntligen få se filmen efter all väntan ^^
Hoppas ni får en bra tisdag kväll, det kommer iallafall jag ha och kvällen börjar med Greveholms slott klockan 18:45!

XOXO

- Pandafadder

 

Shoho!
Nu har jag precis gjort något bra. Klickade mig in på WWF och "ansökt" om att bli pandafadder som jag också kommer bli. Väntar bara på papper som man ska skriva på och godkänna ^^
Kändes så himla rätt att bli en pandafadder. Sa precis till min sambo "Nu har jag inte bara en jättestor gosedjus panda från kina eller många andra pandor till godsedjur/prylar. Nu är jag även en pandafadder till en panda i Kina". 
Pandor är ett av mina favoritdjur sen jag såg dom levande i Kina 2004. Och  att ge dom 100 kr i månaden är inte alls mycket, då man hjälper pandorna att överleva och det är ju den tanken som räknas :)

XOXO

- New In

      
                              T-shirt: Lindex   |   Leggings: Bikbok    |    Hoodie: Bikbok
Halloj!
Blev ovanligt nog en shopping runda på stan igår när jag skulle hämta biobiljetterna till Hobbit och tågbiljetterna hem till Göteborg. Och idag snurrar det i skallen om massa små grejer.
Vill så gärna flytta från den lilla staden, Karlskrona och flytta till någon större stad. Känns som om småstäder för mig inte fungerar så bra ihop.
Blev en ny heder idag med var på tiden med det med. ^^

XOXO

- Glutenfri sockerkaka

 
Shoho!
Precis gjort klart det första inlägget för öppningen på den nya kategorien: Glutenfritt liv.Jag kommer att lägga in ett-två inlägg varje helg som kommer handla om massa glutenfria produkter/tankar/åsikter/råd/tips & självklart glutenfria recept.
Den första kakan som bjuds på kategorien Glutenfritt liv är ett recept på  en Glutenfri sockerkaka  ^^
 
XOXO

- Lägenheten

 

- 2012-12-12

              
     
Shoho!
2012-12-12 dagen idag, mitt minne jag har ännu är 125 gamla svenska ord i  svenska provet vi hade idag men ett roligare minne ska också finnas efter denna dag.
& för ovanlighetens skull bjuder jag på en egobild på mig själv med, plus ännu mer ovanligare med håret uppsatt i en hårklämma. T.o.m en som älskar att ha håret utsläppt kan tröttna på det också hehehe men de är skönt! ;)

Har ni fått något minne ännu från denna dag, 2012-12-12?
XOXO

- Nytt

   
 
Shoho!
Kattväskan som jag "bråkade" om med nån annan på tradera för några dagarsen plingade på dörren idag och Geisha blev ju super glad för sin nya väska hehe ;)
Tänkte skriva klart Religion uppgiften om en stund med och skriva ett cv. Ska eventuellt börja jobba på helger så fort jag lämnat in cv hos chefen på Max hamburgare i Karlskorna. Även om det inte är ett awesome jobb så tjänar man ju ändå extra pengar & för den som älskar att shoppa som jag så är det ju tummen upp. ^^
 
Hoppas ni haft en bra dag
XOXO

- Jag ser det snöar



Shoho!
På vägen hem fick jag en bild på snövädret, det har verkligen snöat hela veckan & hela tiden. Man kan knappt gå ute då dom är dåliga på att skotta i denna stad.
Önskar dock att man var något rik just nu och åkt utomlands till ett land med 30+  grader med strålande sol på topp och liggandes på en solstol på stranden och tittar ut på havet. Ljuvligt! Men tyvärr.. hehehe ^^
 
Vad säger mina bloggläsare då, snö eller en strand vid havet med 30+? ;)
XOXO

- Prinsessan


- Ny kategori

  
Shoho!

När jag är i väg och handlar eller fikar med kompisar brukar jag gå runt i mat affärer eller caféer och tänka att det är lite synd att det finns så dåligt med glutenfria bakelser, kakor eller bullar osv då det säkert finns några människor i varje stad som säkert inte tål vetemjöl, precis som jag själv.
Då den enkla hemligheten egentligen är att man byter ut det vanliga vetemjölet mot det glutenfria mjölet och följer sedan efter receptet som står. Så i denna nyöppnade kategorien på min blogg, Ett glutenfritt liv kommer jag bjuda på en hel del glutenfria recept.
Xoxo


- Supercat

          
Halloj!
Bloggen har varit väldigt nere ett tag, men nu kommer det bli bättre med detta bloggandet. Geishas sele & koppel kom i veckan och bara för dom gjorde ett fel i lagret så fick hon lite kattgodis på köpet.
Men innan idag satt jag och "bråkade" under två timmar med någon annan person på tradera om en ursnygg transportväska men efter den 11:e gången och när det var 1 minut kvar så vann jag den. Passar ju perfekt nu när det är så kallt ute och vi ska åka hem till min familj i Göteborg om 2 veckor. (=

Vad tycker ni om selen?
XOXO

- Wii