- Dagens Outfits

                                
                            Leopardväst: Från en bloppis    ¦      Hoodie:  Gina      ¦     Leggings:   H&M     
                                 Armband: CandyByKeela    ¦    Jing & Jang halsband: Fått från älsk
 
Soho babes! En lördag som denna blir det till att checka serier då alla andra ligger bakfulla eller redan har planer för dagen, som t.e.x kräftskiva med familjer. Iallafall dom jag känner! ;) 
Men fantasi världen får väl rulla igång istället med vampyrer, Carrie Bradshaw, spöken & doktorer. Kan ni gissa vilka serier jag ska se tro? Självkart blir det nog bus med mina djur med så man inte får fyrkantiga ögon hehe. & ikväll ska jag börja med den nya hedern med, så vi får se när den blir klar. Kanske redan ikväll?!
 
XOXO
 
 

- Dagens låt

                                                           
        
 
Soho babes! Det där med krogen ikväll kan jag glömma nu när jag går på antibiotika och precis varit på vårdcentralen. Därför blir det att mysa hemma och kolla på The Vampire Diaries och äta lite choklad. Blir nog också att jag kommer påbörja min nya heder ikväll med ^^
 
XOXO

- New in

   
  Fotograf: Camilla Nordstedt
 
Soho babes! Igår kom det ett paket hem till mig från CandyByKeela.se. Kunde inte motstå att inte klicka hem detta eftersom att ja, det mesta har lite/ är rosa ^^ 
I morgon blir det skola igen som vanligt, dock mellan 08:00-11:20 så jag ska snart sova. Efter det blir det till att tagga inför kvällen med krogen med Sofia och Julia. Men innan det hinner man ju sofa framför bloggen. Just nu är det lite tv häng som gäller..
 
XOXO

- Omelett med championstuvning

   
   
 Fotograf: Camilla Nordstedt 
 
Soho babes! Precis kommit hem från ett pass i varmköket i skolan, 08:00-12:30. Idag gjorde vi en beachamelsås som vi sedan använde till championstuvning. Och championstuvningen använde vi i omeletten ni ser på bilden ovanför texten. ↑ Var himla gott faktiskt! Sen hade vi ännu en grej till och det var varma grönsaker som typ, broccoli, zucchini, broccoli "roten" & morot med sås plus ost ovanför. ^^
Är riktigt trött i huvudet just nu, så för tillfället ska jag bara ta det lungt och luta mit tillbaka i sängen. 
 
XOXO

- Drömjobb

    Redrigering: Camilla Nordstedt
 
Soho babes! Tidigare idag under lunchen så satt vi och diskuterade om vår kommande praktik. Det gjorde så att tankarna inte stoppade sedan heller, inte förrän jag fick för mig något! ;) 
I framtiden vill jag jobba som kock/ i köket på kryssningar. Visst verkar det awesome? Jag älskar att resa, då jag är uppvuxen med det. Min första resa jag gjorde var redan när jag var ett halvår gammal. 
 
XOXO

- WeLoveIt

   
Soho babes! Precis tittat på Idol och på Svenska hollywoodfruar samtidigt som jag kollat på weheartit efter lite inspiration bilder. ^^
Har även fått igång photoshop CS4 med så nu är det himla roligt att photoshopa igen. Kommer nog en ny heder med i veckan eller till helgen iallafall. Börjar bli dags med lite fräschare bilder i hedern igen ju. 
 
XOXO

- Dagens vill ha

                  
                   
 
Soho babes! Börjar 13:45 idag och går till 16:00 så här hemma chillas det denna förmiddag innan jag ska fixa mig och gå ut med Ice innan bussen åker iväg. ^^ 
Hittade ett par ursnygga skor från Modekungen som jag funderar på att beställa i slutet av månaden om jag inte beställer redan i kväll så ja det märker vi väl hur det blir. Och igår efter ett antal tittande på olika burar i ett par timmar så har jag hittat den perfekta buren till Nagini, även till mitt bygg projekt jag ska göra nästa månad <3 
 
XOXO

- Dagens Outfits

   
   Alla kläder från: New Yorker      ¦       Halsband: Ur&Penn
 
Soho babes! Av någon anledning så är jag sjukt trött idag, tror det syns på bilden? ↑ Roliga är att jag inte gjort något speciellt alls idag, vaknade klockan 06:00 och sen skolan mellan 08:00-10:15. Var väl säkert himla jobbigt tyckte kroppen antagnligen ^^ 
Men i all den här tröttheten så sitter jag och letar jag efter hamster burar till mitt kommande projekt! Ska bygga en ganska så stor bur med hjälp av rör som man kan köpa i djuraffären. Ska visa lite exempel på det jag menar senare i bloggen. 
 
XOXO

- Toppen tidningar

 
                  
   
   Fotograf: Camilla Nordstedt 
   Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Istället för att läsa sådana modetidningar som typ ganska många läser så läser jag djurtidningar, verklar himla awesome dessa två tidningar. Har bara hunnit bläddra lite i dom ännu men ska läsa dom mer i senare i kväll efter tacosen ikväll. 
Just nu sitter jag och tittar runt på lite hamster burar samt kattungar på blocket. Kommer köpa en helt ny bur då jag har planer på att byga en jätte stor bur till Nagini med hjälp av rör som man kan köpa i affärerna. Och så kommer jag skaffa en till familjemedlem så Geisha kan ha någon att leka med under dagarna. <3 
 
Kan man ha två hundar och en katt så kan man också ha två katter och en hund. Så tycker jag iallafall, varför skulle man inte kunna ha det? Blir ju roligare för Geisha med å ha en kompis här hemma när mamma är ute och är resenär under helgerna ibland då jag åker ner till Karlskrona. Hon är inget fan av att åka tåg inte.
 
 
XOXO

- Svenska Hollywoodfruar

     
 
Soho babes! Missade ju premiär starten för Svenska Hollywoodfruar i veckan därför har jag nyss kollat på det avsnittet på tv3play. Tack snälla för att tv3play finns!! :D
Ikväll blir det kanske party för min del,  vet inte rikgit om jag orkar ta på mig festkläderna eller om jag orkar gå i högklackade skor med en cider /drink i handen dansandes på golvet på krogen. Känner mig sjukt seg för tillfälle så vi får se vad som händer ikväll. 
 
Var på ännu en visning idag som jag får svar om på måndag om den blir min eller någon annans, hittills har jag haft tur med att jag har fått gå på visningar med lägenheter som haft en mini trädgård istället för balkong eller fransk balkong. Letar ju bostad med en liten mini trädgård så att katten och hunden kan gå in och ut när dom vill och kunna få lukta på gräs och blommor. Dock har jag tänkt på en liten rolig sak om att jag skulle ha döpt Ice till Ferdinand istället, ja precis som tjuren Ferdinand eftersom Ice älskar att lukta på blommor. Ser hel knasigt ut!! Gör eran hund det med exakt varje gång ni går ut på promenader och stannar inprincip blomma efter blomma? 
 
XOXO 

- Makeover in bedroom

   
  Fotograf: Camilla Nordstedt
  Kamera: iPhone 5
 
Soho babes! Möblerade om i går/natt i mitt rum då jag blir så himla förkyld av att ligga i närheten av fönster som drar in kall luft. Så i natt slapp jag vakna upp och vara förkyld hehe ;)
Den där flätade korgen ni ser på bilderna, det var den jag hämtade förut och Ice tycker att det är hans nya sovplats som ni ser på bilderna, kan inte låta bli och tycka att han var för söt i denna sovkorg. Men egentligen är den till Geisha (katten), men från och med nu är den bådas. Först till kvarn liksom, precis som när det gäller lägenheter. I morgon ska jag på en till visning förresten hos en vettig människa på förmiddagen.
 
XOXO

- Dagens låt

                                                         
        
 
Soho babes! Sitter och äter middag nu medan jag gör detta inlägg, ganska chill faktiskt. Sådant man kan göra när man bor ensam eller är själv hemma ibland med nån annan också men ändå ;) 
Har hämtat ett paket som kom tidiagare idag, ett himla stort paket. Den är bara en månad försenad. Var en grej jag skulle ha haft ute på balkongen under sommaren som djuren kan ligga i när man sitter ute. Men nu är det ju lite försent att ha den utomhus tycker jag så gjorde om den till en inomhus korg. Himla snygg faktiskt. Visar en bild på det senare ikväll på bloggen så får ni säga vad ni tycker hehe. 
 
XOXO

- New in

 
     
     Fotograf: Camilla Nordstedt
     Kamera: iPhone 5
 
Soho babes! Mår mycket bättre idag och har precis varit i skolan mellan klockan 10:35-12:50 och hittade även lite snyggt från Cubus faktiskt, lite ovanligt men ibland har dom assnygga kläder där! ^^
Om en stund ska jag klicka hem några leggings till brevlådan och en ny hundbädd till Ice, himla awesome!!!! 

- WeLoveIt

 
Soho babes! Sjuk var man stämplad redan som i morse klockan 06:00 tiden, är helt tung i huvudet. Ice & Geisha ligger bredvid och på mig medan jag är osocial mot dom och bloggar, tittar runt på weloveit efter inspiration och tuggar på en chokladkaka. Onyttig.se!!!
Men är man sjuk så får man banne mig unna sig liiiiite tycker jag. Även om jag börjat ändra matkosten, som går hur bra som helst. Mycket varma grönsaker i maten med en klick fiber ris & pasta bland annat blandat även potatis ibland. Om jag känner mig bättre senare ikväll ska jag nog möblera om i rummet och kolla efter ett bra gym här hemma i Göteborg. Känner mig sugen på att börja träna igen, men det kanske bara är sjuklingen som spökar? ;)
 
 
XOXO

- Sjukling här

    
   Fotograf: Camilla Nordstedt
   Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Helt totalt ändrade planer idag då jag blivit sjuk under natten, känner mig inte pigg alls i kroppen och magen kör med mig. Usch, jag som hatar att vara sjuk och vill verkligen inte missa i skolan. Men vad ska man göra? Gå dit och smitta alla? Haha ;)
Aja, blir lite morgonmys med mina djur istället en stund medan jag bloggar & letar efter lägenheter ligganades i sängen med nyponsoppa bredvid i hopp om att detta bara varar under dagen. Nagini på bilden. 
 
XOXO

- Dagens vill ha

                                                                  
                              
 
Soho babes! Är himla kär i dom här leggingsen från Nelly. Tänkte beställa dessa och matcha ihop med min nyaste zebra randiga tröja från Junkyard som ni hittar på inlägget under detta inlägget. ↓ ^^ 
Den senaste tiden har jag börjat bry mig extremt mycket om vad jag klär mig i och hur det passar ihop, det har det gjort sen jag började blogga, iallafall blogga rikgit. Har alltid varit en shopp galen människa. Pengarna kan gärna nästan rulla i väg redan efter första veckan efter lön. Älskar ju kläder & att köpa saker till både hunden och katten. Ibland funderar jag på om jag tror att jag låtsas om att vara miljonär haha. Tror jag drömmer om det iallafall. Men vem gör inte det liksom? - Nä bara nattprat! 
 
I morgon under förmiddagen kommer jag vara lite oaktiv på bloggen, går i skolan mellan 08:00-16:00. Funderar dock på att ta med mig datorn till skolan då jag kommer ha 1 timme & 15 minuters rast efter att jag har varit i kallköket. Men vi får se! Eller så kanske det blir lite bloggande från mobilen. Godnatt! 
 
XOXO

- Dagens Outfits

                        
                         Hoodie: Junkyard      ¦      Leggings: Ullared?     ¦     Pälsväst: New Yorker    
 
Soho babes! Vad arg man kan se ut på en bild haha, men ja. Beställde ju en hoodie från Junkyard i fredags som droppade in i brevlådan i går eftermiddag. ^^ 
Junkyard är typ världens snabbaste när det gäller leverans. Måste ju vara så? Iallafall så är jag asnöjd med min hoodie. Det enda som fattas är ett par röda leggings till den. Ska dock leta upp lite nya leggings, inte bara ett par röda, som är på tiden så man kan vara ny från topp till tå. Mitt mål är att byta ut hela min garderob i höst. Man blir så less på samma gamla kläder, eller vad säger ni? Visst är det så? Hehehe.. 
 
Senare idag ska jag plugga medan jag väntar på ett samtal, tittade på en lägenhet igår som är upp till 90% min, han verkade nöjd med mig som hyresgäst. Men man vet ju aldrig heller om dom ändrar sig i sista minut.  
 
XOXO

- Home sweet home

      
      Fotograf: Camilla Nordstedt
      Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Har precis duschat och pratat med pojkvännen på luren efter en lång resa hem igen till Göteborg, det är verkligen inte roligt att åka i fyra och en halv timmes tåg. Förstår inte heller riktigt om hur man kan bli så trött av en skön dusch efter en lång dag? Man blir ju himla trött av det. En bild från tidigare i dag på 98an mot Emmaboda på Ice och väskorna. Måste verkligen skaffa mig en ny resväska. Så man kan packa ner lite mer onödiga och nödiga saker. 
I morgon går jag i skolan mellan 08:00 - 10:15 med chill vecka, speciellt när jag är ledig på tisdag :D 
 
XOXO

- Dagens låt

                                                           
         
 
Soho babes! Nu var denna helg som typ bortblåst och jag är på väg hem till Göteborg igen, Och idag är det min och min pojkväns dag. Vi har varit tillsammans i hela 2 år och 2 månader. Och jag ogillar verkligen att behöva åka hem pga att vi bor 33 mil ifrån varandra. 
Vi bodde tillsammans i en lägenhet i Karlskrona centrum. Men det fungerade inte rikgit för mig, staden var helt fel och jag längtade hem till mina kompisar & till min BFF. Alla andra hade kul och festade eller så hittade de på saker hela tiden och jag klarade inte av "ensamheten" här nere. Kände ju bara min pojkvän och hans familj. Så jag bestämde mig för att flytta hem igen och köra på distans, livet är inte alltid som en dans på röda rosor, men vad gör man inte för kärleken? ^^
 
 
XOXO

- Klickade en fjäril

            
            Fotograf: Camilla Nordstedt
            Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! En helt vanlig dag som få andra dagar är det idag, händer inprincip ingetting. Under dagen tidigare idag när jag var ute och gick med Ice så såg man massa fjärilar och lyckades minsan fånga en på en bild efter ett bra tag då jag följde efter den ett tag, den skulle alltid röra på sig på varje kort jag tog, men på denna bild så hann jag klicka den först innan den rörde på sig igen hehe ;) 
Har man inget bättre för sig så vad gör man? Speciellt när man är mitt ute i landet ingenstans typ, om en stund blir det iallafall myspys med min pojkvän framför massa filmer och lite gott till det med coca cola å dricka. 
 
XOXO

- Brödbak

   
   Fotograf: Camilla Nordstedt
   Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Torsdagens resultat i skolan har jag ännu inte visat, allt detta har jag och en arbetskamrat gjort på en och samma deg. Vi fick lära oss ännu mer nya saker and i love it! ^^ 
Denna dag händer det väl inget speciellt så direkt, är med min pojkvän i Karlskrona och solar i trädgården. 
 
Vad ska ni göra? Lördag och allt ju!

XOXO 

- Junkyard

 
             
 
Soho babes! Sitter på tåget till min pojkvän i Karlskrona nu, innan jag stack hemifrån så spanade jag lite på kläder på Junkyard. Tyckte att det var på tiden med något nytt därifrån ^^
Hittade bland annat denna tröja som kommer bli en av mina favorit tröjor hoho, är helt kär i den. Tänk att denna tröja kommer att hänga i min garderob nästa vecka. Beställde även 2 andra grejer därifrån.
 
XOXO 

- Fars Hatt Last Night

  
   
  Fotograf: Camilla Nordstedt 
  Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Lite dålig uppdatering igår, träffade min killkompis samt lite nya människor, Emmelie & Gabriella på Fars Hatt i Kungälv. Var lite grillbuffé med lite trubadur i bakgrunden. ^^
Kvällen avslutades med lite alkohol. Vilket jag märkte idag att det inte var värdens bästa när man går i skolan haha. Men trevligt var det! Som tur var blev jag dunder förkyld idag, så kunde stanna hemma från skolan. Idag åker jag till min pojkvän nere i Karlskrona under helgen, kommer bli myspys. 
 
XOXO 

- WeLoveIt

     
     Bildkälla: WeLoveIt
 
Soho babes! Nu när ni läser detta så är jag i Kungälv med min killkompis på en festival & runt omkring mig finns en massa grill buffér till middag, förhoppningsvis om man kan äta det ;) 
Därför blir det inte så mycket bloggande nu under förmiddagen /kvällen. Går i skolan från 12:10-17:00 sen ska jag träffa Ralle vid 18 tiden och åka dit ut där festivalen håller hus. Dock skönt med lite senare dag i morgon. 
 
XOXO

- Första maträtten / Italiensk soppa

 
 
 Fotograf: Camilla Nordstedt
 Kamera: iPhone 5
 
Soho babes! Glömde ju att säga att jag lagade första maträtten igår på kock skolan, den första maträtten i skolan var en Italiensk soppa. ^^
En helt okej god & framför allt nyttig soppa. Lärde mig även ett trixs med tomater om man nu vill skära bort "skalet" på tomaten men ändå behålla tomaten som den ser ut, utan att mosas. Lär nog visa er det nån dag i ett videoinlägg.
 
XOXO

- Dagens Outfits

                         
                         Hoodie: Cubus   |   Linne: H&M   |  Leggings: H&M  |   Väska: Present
                                          Nytt Halsband: Var en nyckelring från början

- Slow Down

                                                              
 
          
 
Soho babes! Ska strax sova tänkte jag, har varit en himla ovanligt lång skoldag idag. 08:00-17:00 och i förrgår kunde jag inte sova pga förkylning på natten. Så det känns av lite idag! 
Har dock börjat med C-Vittaminer, en varje dag. Dom säger ju att det ska underlätta dessa förkylningar ^^
 
XOXO 

- New In

 
   Fotograf: Camilla Nordstedt 
   Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Detta var det jag shoppade hem idag, super söta block, almanacka & ett pennfack, älskar när det är lite design på saker. Blir lite mer personligt då ^^
Allt ni ser på bilden kommer från en affär i Nordstan, BOKIA. Om ni skulle vilja köpa likadana block/ almanacka. Dessa kommer jag använda som antäcknings block i skolan iallafall. 
 
XOXO

- Karmaloop Sweden

                                                        
                
 
Soho babes! Hittade ett himla sött hundkoppen från karmaloop, blev lite förvånad faktiskt att det förekom sådant i en klädbutik, Funderar på att köpa en till Ice ^^ 
Och idag har det varit skola från klockan 08:00 - 11:40. Sedan åkte jag in till stan och köpte skolgrejer. 
 
Vad har ni gjort denna dag då? 

XOXO

- Panda skal

                     
Soho babes! Ska till Frölunda torg om en stundoch möta min kompis Elin så vi kan shoppa lite. Fick en läsarfråga förut om mitt iPhone skal, om vart jag köpt det! 
 
iPhone skalet har jag köpt på Glitter inne i Nordstan, just den jag köpte var till iPhone 5, vet tyvärr inte om panda skalet på Glitter finns till iPhone 4 med.
                                                                                                                    Uppdatering!!!

XOXO

- Matkost ändring

       
 Fotograf: Camilla Nordstedt
 Kamera: iPhone 5  
 
Soho babes! Nu ska jag göra något som är bra för både mig själv och min hälsa som nämligen är att ändra matkost. Nu ska min kropp få börja svettas igen & magen ska få minska. 
Jag har en dröm kropp och vikt som jag ska uppnå så att såhär kommer jag köra i ett år från och med idag! 
 
Har ni några recept? Länka gärna tack! 

XOXO

- WeLoveIt

   
 
Soho babes! Har precis tittat ett avsnitt på Maria & Mindy best friends forever denna lördags eftermiddag och grejat lite med bloggen till olika kategorier ^^ 
Har också tittat lite på WeLoveIt, älskar inspirationer. Alltid mysigt en regning dag som denna. 
 
XOXO 

- Can't Hold Back

                                                       
                                                          
 
        

- Kock kläderna

 
 
  Fotograf: Camilla Nordstedt 
  Kamera: iPhone 5
 
Soho babes! Kock kläderna sitter på, fluggiga och varma är vad dom är. Nu saknar det bara den där långa kock mössan som kockarna har som ska köpas hem. ^^ 
Haha, med byxorna på mig ser det ut som jag är hur stor som helst. Men det är byxorna som är sådana hehe. Och här sitter jag och drömmer mig bort om utbildningen faktiskt & framtiden med en Cherry coca cola burk, vill ha måndag. 
 
XOXO

- New In

   
   Fotograf: Camilla Nordstedt 
   Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Hämtade äntligen ut mitt överkast från Jotex, men blev förbannad på dom då dom hade skickat den i fel färg. Hade beställt en vit, ingen beige färg. Men orkade inte åka tillbaka till Selma Lagerlöfs Torg för att skicka tillbaka och sen åka och hämta den igen. :/ 
Men på andra sidan sett så är jag lite glad att jag behöll den beige. Ganska frän ändå var den! I kväll blir det tjejkväll med Fanny & våra hundar. Innan det så kommer mina kock byxor vid 17;00 tiden. 
 
Vad ska ni göra i kväll?

XOXO

- FOREEVER21

                         
                     
Soho babes! Just nu tittar jag på ett par ur snygga jeans från forever21, himla awesome! Samtidigt som jag sitter och ändrar kategorier i bloggen samt raderar lite. 
Funderar på att radera ganska mycket på bloggen men vet inte. Då jag fortfarande inte kan min MacBook helt så är det lite svårt med vissa kategorier. Där av funderar jag på att ändra lite här, men vi märkrer väl ^^

XOXO
 

- Kock kläder

 
 
Fotograf: Camilla Nordstedt 
Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Köpte ju kock kläder och skol böcker igår, men stack i väg till en kompis efter det så där av blev det inget inlägg. ;) 
För en gångs skull ser jag fram emot skolan. Men det är väl roligare å kämpa för något när man vet vad man vill bli med. Det vet man oftas inte vid 15 års åldern då man går på gymnasiet! Så nu gäller det på måndag och två år framåt, sen för hoppnings vis så är man klar med kock utbildningen och får jobb. 
 
XOXO
 

- Dagens Outfits

                   '
                   Topp: Gina T    /   Legggings: H&M   /  Halsband: Cubus 
 
Soho babes! Fy vad trött man blir när man stiger upp vid klockan åtta på morgonen när man är van vid att sova mycket längre. Brukar fortfarande vara pigg vid den här tiden. ;) 
Just nu händer det inte mycket, klockan är ganska mycket ändå och jag ligger i sängen och halvsover. Tänkte ta och skriva i dagboken lite innan jag somnar. Om det inte är för jobbigt, hehehe. Godnatt..
 
XOXO 
 

- Kock skolan

 
 
  Foto: Camilla Nordstedt
  Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Var på en genom gång i dag på min nya skola om kursen som börjar på måndag, skulle köpa både kock kläder och böcker innan måndag. Vilket jag ska göra i morgon ^^ 
För hoppnings vis så har dom kläderna inne i butiken redan då. Ser faktiskt fram emot om att få börja på linej, ska läsa till Kock har jag tänkt.  
 
XOXO

- Mobil inlägg

Soho babes! Sitter på bussen mot Emmaboda just nu där jag sedan ska byta till tåget som tar mig till Göteborg. Har glömt bort hur det är att åka tåg själv. Har inte åkt tåg själv på mist 1 och ett halvår och lite till. 
Det är nu det börjar, den där distansen. Tänker låta mig vara ledsen ett tag men sedan ska jag komma upp på fötter. Det är ändå jag som valt att flytta hem till Göteborg igen! Men ingen gillar ju distans förhållande då man är van vid att bo med varandra. Aja, nu är det två veckor kvar tills jag åker ner till Karlskrona igen & träffar mon kille. & i morgon "börjar" skolan igen, uscha. När börjar ni? 
 
XOXO 

- Hallon

   
   
   Foto: Camilla Nordstedt 
   Kamera: Nikon D40 & iPhone 5
 
Soho babes! Denna vecka har man ätit både hallon & blåbär från skogen när man varit ute med hunden på skogspromenader ^^
Tyvärr blev kantarellerna förstörda pga min sambos mamma som gjorde nån sås av det som jag inte tålde, det var inte okej tyckte jag. Men ska plocka kantareller hemma i Göteborg. Åker hem i morgon från Torhamn. 
 
XOXO 

- WeLoveIt


- 25 grader

   
   
   Fotograf: Camilla Nordstedt
   Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Här i Karlskrona är det redan 25 grader varmt och klockan är knappt 11 på förmiddagen så jag och Ice har suttit i en gungstol sen en halvtimme tillbaka och solat lite vid poolen. ^^
Dock är bilderna tagna sen igår då det var hela 27 grader. KÄRLEK på vädret kan man lätt säga. Jag har börjat fundera på om vi ens är i Sverige längre haha, Minns inte när det var såhär varmt sist under sommaren. Idag har jag ingen aning om vad som händer. Vad ska ni göra? 
 
XOXO

- 1 Augusti med kantareller

   
   Fotograf: Camilla Nordstedt
   Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Tog mig en skogspromenad för ett tagsen med Ice då vi sprang på kantareller så i kväll vet ni vad jag kommer att sitta å mumsa på ^^
Övrigt idag har vi varit på stan i Karlskrona, köpte inget speciellt förutom lite nytt smink som behövdes 
 
XOXO