- Gårdagens Outfits

                
                
                                    Kofta: Bikbok     |    Linne: Junkyard   |   Shorts: Lindex

Kommentarer
Elin säger:

Ja det är ibland lite jobbigt, men om man väl börjat vara inte fortsätta då liksom, du behöver ju inte sätta upp så stora mål första två veckorna, utan något mellathing, då blir det kanske att du gör det och sen efter ett par gånger börjar det bli roligare och då kan du plusa på mer, beroende på hur mycket man vill träna.

2013-06-19 | 16:04:42
Bloggadress: http://elinkristensson.blogg.se
LORISSA LOVEBOMB säger:

sv: loppisen är 30 juni ^^ Men det verkar gå bra, många har tackat ja till eventet på facebook i alla fall :)

2013-06-19 | 19:57:08
Bloggadress: http://lorissalovebomb.se
Julia säger:

Misse hade aldrig varit ute innan han kom till oss, bara att få selen var en veckas träning (!) men när den väl var på så bar jag ut honom till ett bra ställe på gräset med lite buskar runt omkring för att han skulle känna sig trygg. Först la han sig bara ner och tittade sig omkring men nu efter några gånger har han blivit riktigt modig och springer gärna omkring på upptäcksfärd eller ligger på lur under något träd och spanar efter fåglar.. Mitt tips är väl att ha tålamod och kanske inte sätta ner katten precis utanför porten utan hellre på ett lugnt ställe med gräs och några buskar runt omkring :)

Tänk vad många nya intryck de måste få när de kommer ut första gången! Känslan av gräs under tassarna, alla dofter och olika ljud.

2013-06-19 | 21:11:16
Bloggadress: http://juliaeldh.se
Maddiie säger:

Sv: ska försöka svara så gott jag kan på din fråga men jag tänkte att jag kunde besvara det i ett eget inlägg på min blogg som kommer upp under morgondagen :)

2013-06-19 | 21:18:01
Bloggadress: http://maddiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback