- Erbjudande

      
Shoho!
Ett inlägg till ska det allt bli innan nana dags och lite bloggande hade jag tänkt mig. Det är tydligen drakens år detta året och när jag var på City Gross så hade dom ett awesome erbjudande.
Man skulle köpa två valfria produkter från Blue Dragon och få en skål på köpet. Och jag var bara tvungen att köpa då jag ÄLSKAR nudlar. Funderar på att köpa två till i veckan innan Polen på fredag ..hmm..
Vad tycker ni om skålarna? :)
 

XOXO

- Geisha

 
Shoho & godmorgon blogg.
Katter är inte alltid snälla och söta. Inte på morgonen då man vill ha sin väska men istället fnäser hon åt en & ligger kvar på väskan och somnar om igen haha ^^
Björn Borg väskan är nog en av hennes favoritplatser i lägenheten. Jag börjar undra om alla katter gillar Björn Borg? Eller om det bara är Geisha som är en liten knaskatt hihi. ;)  
Har eran katt också något knasigt favoritställe att sova på?
XOXO

- Fullmåne

    
     Fotograf: Camilla Nordstedt

Shoho
Någon mer som var ute och fotade fullmånen igår ikväll? Himla mysigt med fullmåne tycker jag. Saknas bara stjärnor med så hade det varit perfekt på kvällarna hehe ^^
Sitter fortfarande med tvätten sen klockan ett idag väldigt segt och väldigt mycket kläder som skulle tvättas. Men om ca 2 timmar blir det indisk mat, Tikka Masala här hemma då min sambo köper med sig det på vägen hem. Gottigott! :D
 

XOXO

- Outfits

 

                        Linne: USA    Hoodie: Junkyard    |     Mjukisar: Bik bok
Shoho!
Börjar bli ovän med min dator då den smått börjat strejka igen med att stänga av sig osv. Så vi får väl se hur länge den orkar vara vaken ikväll ;)
Men bjuder på dagens outfits idag innan jag tänkte laga middag. Hope you like it!
XOXO

- SuperCat.se

       
Shoho!
Har nog hittat en del grejer som jag ska köpa till katten min. Som hon kan ha med sig på tågresorna vi gör när jag väl åker till hemstaden! & vill ju också tipsa er andra med som har katt hemma.
Så tycker ni att er katt inte ska behöva sitta i sin transportbur hela tiden när ni åker långa vägar så kan ni klicka in er hos www.SuperCat.se :D 
Mysigare att ha sin katt i sitt knä då tycker jag.
XOXO

- Lyckat

Fotograf: Therese Nordstedt
Kamera: Canon 500D

Shoho
Datorn stängdes av så hann aldrig spara inlägget. Sen fick jag rycket att börja städa lite i lägenheten! Men nu får jag skriva klart inlägget iallafall. Kan ju inte stå ett tomt ;)
Min sambo väckte mig klockan 08.00 idag och trodde att hon var 09.00 sånt är ju väldigt lyckat fast man sa igår kväll att vi ställer om klockorna i natt. Men det hörde han nog inte haha. Knasigt det kan bli! Så i två dagar på raken har han väckt mig tidigt. Buhu! Men ja, idag blir det en chill förmiddag eftermiddagen med. Ikväll kanske träna, Vi får se. Vad ska ni göra under lovet då? :D

XOXO //Therese.

- Skissat

Shoho!
Denna lördagmorgon har jag suttit och skissat. Fick lite inspiration av en annan bloggare sen så började jag skissa i mitt skissblock. Det var ett tagsen jag skissade men det var roligt!
Ska börja skissa mer, Då jag ändå är en liten ensamvarg så får man ju passa på å göra sånt där som detta. ^^
Dock är skissen inte klar, saknas massa färger. Men ska köpa en massa i veckan!
 
 
XOXO //Therese

- Mobilskal

       
 
Shoho!
Hittat massa awesome mobilskal hos fyndig.se som har lite rea nu med så passade på att beställa ett av dessa som finns med på reklambilden jag gjort, Kan du gissa vilket skal jag beställde!? ;)
Och nu är jag tillbaka igen på bloggen efter 3 dagars pluggande och en långnatt pluggande igår från klockan 21:00 - 03:30. Men nu har jag gått på höstlov. Så nu behöver man inte ställa eller stänga av väckarklockan på en hel vecka och ett plus är att vi kommer att få sova en timme längre från imorgon, Då vi ställer om klockan i natt!
 
XOXO //Therese.

- Geisha

   
Shoho!
Alltid himla mysigt att komma hem efter en dag i skolan då det sitter en kissekatt och väntar på en & jamar tills man lyfter upp henne. & då är man hennes fånge ;)
Nepp har knappt en timme kvar tills jag ska dra mig igen. vid 17:00 tiden blir det afrodance på wellness.
 
Kramisar, Therese.

- Bio - > Ted

      
Shoho!
Gjort ett litet tidinställt inlägg så när du läser detta sitter jag & min sambo på bio. Så vi hörs senare när jag kommer hem. ^^

Kramisar Therese

- Första

    
Shoho!
Rubriken talar nog för sig själv! Alltså är bara detta en ny blogg då jag hittade på ett awesome bloggnamn på bloggen. Lite segt att man bara ska komma på sånt senare men ja nu lovar jag mig själv att stanna kvar på den här bloggen.
Så just nu fixar jag den nya bloggen med musik i hörlurarna och äter vindruvor. En awesome lördag det! Ikväll ska jag på bio med min sambo. Vi ska se på Ted! Förresten tänkte köra en lära känna mig lista i 30 dagar. Så ni vet vem jag är, För er som vill veta :)
 

Listan!
♥ Dag 1 - Presentation av mig själv. ♥ Dag 2 – Berätta om din kärlek. ♥ Dag 3 – Mina syskon. ♥ Dag 4 – Det här åt jag idag. ♥ Dag 5 – Vad är kärlek? ♥ Dag 6 – Min dag i detalj. ♥ Dag 7 – Mina bästa vänner. ♥ Dag 8 – Mina passioner. ♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig. ♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. ♥ Dag 11 – Mitt arbete. ♥ Dag 12 – I min handväska. ♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i. ♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. ♥ Dag 15 – Mina drömmar. ♥ Dag 16 – Fula ovanor. ♥ Dag 17 – Min favoritresa. ♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag. ♥ Dag 19 – Något jag saknar. ♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan. ♥ Dag 21 – Min önskelista. ♥ Dag 22 – Det här upprör mig. ♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer. ♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta. ♥ Dag 25 – Min skoltid. ♥ Dag 26 – Mina rädslor. ♥ Dag 27 – Min favoritplats. ♥ Dag 28 – Mina favoritskor. ♥ Dag 29 – Mina ambitioner. ♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..
 
XOXO //Therese