- Beställt nytt

       


Godförmiddag.
Vilken tur att man tittade på mailen i morse då supercat.se har fri frakt + att man får en gåva om man beställer fram tills på söndag klockan 00:00, Himla awesome! :D
Därför passade jag på att köpa nytt i kattväg och till katten i morse. Fick med mig 4 av 6 saker iallafall då dom andra två redan var slutsålda i den färgen jag ville ha. Gillar inte svarata leksaker, dom ska vara färgglada eller rosa. Hon är ju en tjej liksom..

XOXO

Kommentarer
Linnea säger:

finns inget bättre än när man får fri frakt ;)

2013-01-26 | 15:55:07
Bloggadress: http://paintabucket.blogg.se
Malin "Pinkpiercing" Johansson säger:

Ja men eller hur ^^

Åh det måste jag ju fan se, vilken kanal?? :D

2013-01-26 | 16:20:25
Bloggadress: http://pinkpiercing.se/
Ninni säger:

Sv: Jo det är klart men hon fick ju mer uppmärksamhet som kattunge så det var lite otippat. Nja det finns nog inte en enda svar på den frågan då alla katter är så individuella. Vissa kräver extremt mycket uppmärksamhet medan andra inte gör det och aldrig kommer att bli en kelgris. Det gäller väl att lära sig att läsa av sin katt och därefter lära sig vad den vill och i vilken utsträckning. :)

Åh va gott!

2013-01-26 | 16:20:41
Bloggadress: http://ninjapuff.se
Caroline Nilsson säger:

Sv: Tack! :)

Ja, det är bra här, själv med? :)

2013-01-26 | 16:33:39
Bloggadress: http://iamcarro.blogg.se/
AW-Fotograf säger:

Jag har bara problem med att jag inte tycker om USA speciellt mycket förutom att de får se alla serier först, så tror inte att jag skulle kunna flytta dit :( Sverige är efterblivna och copycats tyvärr, that's why :(

Min katt är lika fast ändå inte!Hon gör allt på sina egna villkor. Oftast så hatar hon min pojkvän men nu när de duger för henne sitter hon och rå kelar med honom >.< Och nej, katter är ensamlevande djur så de kelar oftast med oss när de tycker att de behövs :) Jag själv sov till en 4 idag och katten lider inte av det. Hon tycker bara de är mysigt att få komma och kela med mig när jag sover :)

2013-01-26 | 17:09:33
Bloggadress: http://megapixeln.se
Kaffehörnan säger:

Vad skön känsla

2013-01-26 | 21:38:04
Bloggadress: http://kaffehornan.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback