- Biljardkväll

    

Soho peepz.
Ännu en helg har gått och kusinen har åkt hem igen, & det blev en biljardkväll med grabbarna & min sambo. Igår delade Geisha & Ice matplats också.
Geisha drack ur hans vattenskål medan han åt sitt torrfoder i den andra skålen såg himla gulligt ut hehehe, så dom kan nog bli kompisar tillslut, just nu jagar dom varandra ^^
 
XOXO

Kommentarer
Sofie säger:

sv: FÖrlåt för sent svar! blogg.se har typ inte funkat på min dator eller mobil!? jättekonstigt :S

men iaf, du frågade om jag kunde berätta lite om vad man gjorde under dagarna som volontär i namibia förutom att arbeta med djuren :)

ja, det enklaste är väl att beskriva en "vanlig" dag kanske. alla dagar såg ju annorlunda ut, men vi höll oss till något slags schema iaf :) på morgonen gick vi upp och åt frukost kl 7. sen gör man sig iordning för dagen. sen hade vi en förmiddagsaktivitet, t.ex. matning av djuren , promenader med dem, borsta dem o.s.v. alla aktiviteter hade ju med djuren att göra. sen när man va klar, så fick man göra vad man ville fram tills lunchen kl 13. så oftast va man ju kvar med djuren och lekte och myste med dem, eller gick runt på gården och hälsade på lite olika djur :) annars fanns de inte så mkt att göra. sitta och prata med varandra, ta en öl i baren, duscha, läsa... men eftersom man va där för djurens skull så va man ju mest med dem :) sen va det lunch och efter det en eftermiddagsaktivitet, liknande förmiddagne. och sen fick man göra vad man ville fram till middagen och efter middagen va de oftast läggdags eller sitta uppe och prata vid brasan. men det va så himla kallt så jag brukade gå och lägga mig direkt efter middagen, sitta uppe i stugan och prata lite med mina rumskompisar och så :)

så man gjorde ju liksom inte så mycket förutom att ta hand om och leka med djuren. en gång i veckan hade vi team buildning aktiviteter för att lära känna de nya volontärerna (kom nya varje vecka). sen kvällen innan folk åkte hem (också en gång i veckan) va de som lite fest och så. det låg ju mitt ute i bushen så man kunde inte ta sig in till stan eller nåt, men de va inte heller de jag ville så :)

men kom ihåg att det inte är samma på alla ställen såklart :) dethär va ju på harnas i namibia, och nu i sommar ska jag till sydafrika och de kanske blir helt annorlunda upplägg :)

2013-03-04 | 13:29:05
Bloggadress: http://www.highvoltage.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback